Pris

845.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.617kr.


Højvang 8,

9310 Vodskov

Villa, 96 m2

Fuldskærm

Spændende villa – 15 min. fra Aalborg C.

Højvang 8, 9310 Vodskov

Ønsker du at bo i én ældre villa med unik beliggenhed nær Vodskov, Aalborg City, og med gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud. Kan du nikke genkendende til dette, så har vi drømmeboligen lige her.

Området:

Ejendommen er beliggende i Langholt med kort afstand til skole, indkøb, busforbindelse, motorvejsnettet mv. Flotte grønne områder og kort afstand ned til Vodskov.

Ejendommen:

Når du kører ind ad den store delvis flisebelagte indkørsel, kan du parkere i garagen. Forhaven er anlagt, så den næsten passer sig selv, så har I mere tid til at nyde udelivet på den store tagterrasse, eller til en rask fodboldkamp på græsplænen.

Indeholder:

Veldisponeret villa der byder velkommen med lys entre. Stor stue med godt lysindfald fra vinduespartiet mod Øst, hvor der via havedøren er udgang til den store tagterrasse - perfekt til en hyggelig grillaften. I stuen er der god plads til hygge i sofaen og til gæsterne ved spisebordet og omkring brændeovnen. Stort køkken med plads til familien kan samles om madlavningen. Kælder med Bryggerset der er den naturlige indgang i dagligdagen, og her er god plads til at få overtøjet af vejen. Badeværelse med bruseniche.2 børneværelser heraf er de 2 med indbyggede skabe. Godt soveværelse med indbyggede skabe. Kælder med 3 gode disponible rum.

Fremvisning:

Ring på telefon 20 11 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666