Pris

495.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.003kr.


Højdevej 4,

9631 Gedsted

Villa, 105 m2

Fuldskærm

Velindrettet villa med børnevenlig beliggenhed!

Højdevej 4, 9631 Gedsted

Denne fine villa er indrettet med rummelig køkken med spiseplads, stor og lys vinkelstue med udgang til den sydvendte terrasse. Du finder fire gode og regulære værelser med god plads og et badeværelse med badekar.

I kælderen finder du to disponible rum og et vaskerum. I kælderen er der rig mulighed for at samle hele familien til familiefester eller lignende, hvor der desuden er et grovkøkken.

Udenfor finder du en rigtigt dejlig sydvendt have her er der god plads på græsplænen til boldspil, hvor du samtidig har mulighed for at have overblikket fra husets fliseterresse. Udenfor finder du desuden en god anvendelig garage.

Med en placering, hvor Gedsted Skole og Børnehus ligger rundt om hjørnet, hvilket jo er en afstand, som selv de små børnefødder nemt kan klare, og der er masser af fritidsaktiviteter for alle aldre kun få hundrede meter væk i Gedstedhallen. De daglige indkøb kan klares i Dagli'Brugsen en halv kilometer væk, og hvis I har behov for mere, så ligger Aalestrup kun 10 kilometer væk. Viborg kan nås på en lille halv time, hvor der er spændende events og flotte gågader med spisesteder og detailhandel.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803