Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hobrovej 95,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 85 m2

Fuldskærm

LYS OG RUMMELIG 3V’ER MED TO ALTANER

Hobrovej 95, 9000 Aalborg

Om I er førstegangskøbere, et kærestepar eller et forældrepar, der vil købe den første bolig til den nyudklækkede student, så skal I slå vejen forbi Hobrovej 95, hvor I lige nu kan opleve en rummelig, indflytningsklar og indbydende 3V'er med mange gode kvaliteter.

Lejlighedens veludnyttede boligareal måler 85 m2, der udfolder sig på et stort, indretningsvenligt soveværelse med udgang til en hyggelig østvendt altan, et godt værelse ved siden af, der egner sig perfekt som kontor eller walk-in closet, et fint badeværelse med separat bruseniche samt vaskemaskine, et nydeligt køkken med god skabs-, bord- samt spiseplads og sidst, men ikke mindst en skøn og lys opholdsstue med parketgulv og et stort vinduesparti mod vest. Stuen kan endvidere prale med direkte udgang til lejlighedens nydelige vestvendte oase af en altan med siddeplads, hvor I kan se frem til at tilbringe mange dejlige, rolige stunder i eftermiddags- og aftensolen, når sommerhalvåret melder sin ankomst.

Den pæne, velholdte etageejendom fra 1954 har gennemgået en omfattende facaderenovering og byder på gode parkeringsmuligheder til både cykel- og bilejere, adgang til fælles tørrerum samt et opbevaringsrum på 14 m2 i kælderen. Med i købet får I også en vidunderlig, lukket fælles gårdhave til fri afbenyttelse for beboerne.

Beliggenheden på Hobrovej 95 placerer jer i gåafstand fra Aalborg Centrum, Aalborg Zoo, UCN samt flere indkøbsmuligheder, takeaway-steder og meget, meget mere. Derudover har I et busstoppested næsten lige ude foran døren, så I altid nemt og hurtigt kan komme rundt i storbyen.

Kontakt os for en fremvisning i dag, så I kan opleve de mange kvaliteter med egne øjne.

Vi ser frem til at byde jer velkommen!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666