Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hindbærvej 1,

9560 Hadsund

Villa, 90 m2

Fuldskærm

Højbeliggende rødstensvilla i Hadsund!

Hindbærvej 1, 9560 Hadsund

Regulær rødstensvilla beliggende højt på Hindbærvej i Hadsund. Her er en dejlig udsigt udover byen. Du er tæt på byen, fjorden og skoven ikke mindst. Byen har alt i indkøb, hobby aktiviteter samt busforbindelser etc. En lille perle centralt beliggende i Hadsund på en 547 kvm. stor grund. På grunden har du en dejlig lukket have, med den skønneste udsigt udover Hadsund.
Villaen er opført i 1963 og bæger præg af, at der har boet en ældre dame i ejendommen. Her kan der skabes muligheder for den rette person, idet du har gode regulære rum.
INDEHOLDER: Entre / forgang med gulvtæppe. Køkken med spiseplads (rummet er ikke stort, men til gengæld veludnyttet). Badeværelse med flisegulv, fliser på vægge samt bruseniche. Soveværelse med skab og gulvtæppe. 2 værelser med gulvtæpper. Hyggelig opholdsstue med gulvtæppe og udgang til terrasse. Baggang samt et mindre rum til opbevaring.
Endvidere bagerst på grunden et træskur til opbevaring af bl.a. haveredskaber samt en carport på 16 kvm.
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!