Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Himmerlandsgade 12,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 47 m2

Fuldskærm

Super Lækker 2 Værelses – i Ø.Gaden.

Himmerlandsgade 12, 9000 Aalborg

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til Øster Anlæg med grønne arealer og i gå afstand til Aalborg City, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold på gaden, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1953 med meget præsentable adgangsforhold. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, opbevaringsrum på 3 kvm i kælderen. Skøn lukket fælles gårdhave hvor man kan nyde de lange sommer aftener ved grillen.


Indeholder:

Fordelingsentre med garderobe, super skøn lys og meget hyggelig opholdsstues med stort vinduesparti, super flotte afhøvlede parketgulve, kanon flotte hvide stuklofter.
Pænt og nydeligt køkken med askegrå skabslåger, hvidevarer samt flot vinylgulv. Dejligt lyst soveværelse med masser af faste skabe, super dejligt badeværelse med bruser, gulv til væg klinker, spejle m.v.

En rigtig spændende indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666