Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hestehaven 27,

9560 Hadsund

Fritidshus, 92 m2

Fuldskærm

Spændenden sommerhus i Hestehaven!

Hestehaven 27, 9560 Hadsund

Velbygget sommerhus fra 2006, der er opført i ene gedigne materialer, ud fra et ønske om at præstere et godt håndværksmæssigt resultat. Det ser ud til at være lykkedes, idet man dog som køber sagtens kan "pebbe" huset lidt op i en ny og moderne farve samt ændre et par ting indvendigt, der nemt og temmeligt overkommeligt rent omkostningsmæssigt, lader sig ændre.

Husets indretning og rummelighed er ret god. Her er højt til loftet, specielt i stuen, hvor loftet går til kip og så er der tale om få, men forholdsvist store og pæne rum.

Sommerhuset INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv og adgang til teknikrum, med plads til en vaskemaskine og med klinkegulv. Køkken med klinkegulv og spiseplads - dette rum er helt åbent til stuen og op til kip. God stor opholdsstue med loft i kip, udgang til haven / terrassen i træ via bred dobbeltdør, med klinkegulv og brændeovn samt en smal trappe op til hemsen. 2 soveværelser med dobbeltsenge og klinkegulve. Toilet. Stort spa-badeværelse med klinkegulv, spabad, bruseniche samt adgang til en fin sauna, hvor der ligeledes er god plads.

Fantastisk stor og for huset virkelig værdiskabende hems, der absolut sjældent er set bedre. Her er god plads i hele husets længde, der således skaber hele 2 rum, et i hver ende, hvoraf det ene er helt lukket af som et værelse.

Grunden er beliggende i den populære udstykning Hestehaven. Her er 1221 kvm. god lukket og ugeneret sommerhusgrund, ikke så langt fra byens centrum.

Endvidere en fin carport, med et godt stort redskabsrum i enden og hvor stilen passer til sommerhuset.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232