Købsaftale underskrevet

Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hestehaven 25,

9560 Hadsund

Fritidshus, 60 m2

Fuldskærm

Dejlig og velpasset sommerhus i Hestehaven!

Hestehaven 25, 9560 Hadsund

Hestehaven...et godt og virkelig velholdt sommerhus til under en million kroner.

Her er en dejlig stor sommerhusgrund, som er lukket til flere sider og i øvrigt rigtig pasningsvenlig (her menes bl.a. græsklipning med f.eks. en klippe robot, som sagtens "kan finde rundt på grunden", idet grunden har et stort areal med græs midtpå og selve sommerhuset i den fjerneste ende / side af parcellen.

Der er tale om et sommerhus, den nuværende ejer har gjort meget ud af at passe godt på. Det ses tydeligt, at det er patentlige folk, som er ordensmennesker, der har haft huset i en lang årrække, og som har gjort ret meget ud af at holde huset i topform!

Men det kan du selv se ved en fremvisning, tillige med den fine INDRETNING, som består af: En god entre / baggang med parketgulv. Værelse med køjeseng = 2 sovepladser samt en enkeltseng og skabe. Flot nyere badeværelse, med opvarmet lyst flisegulv og en dejlig rummelig bruseniche. Køkken med skabsvæg, indbygget køleskab og med parketgulv. Soveværelse med 2 skabe,
dobbeltseng og tæppebelagt gulv. Opholdsstue med parketgulv, udgang til udestue, med klinkegulv og termotag (omdrejningspunktet / det foretrukne rum om sommeren), tillige med udgang til god overdækket terrasse med træbund. Fra udestuen ligeledes udgang til terrasse, som dog er åben samt flisebelagt. Stue og køkken i åben forbindelse.

Endvidere lille fritliggende anneks (legehus) med 2 sovepladser.

Fritliggende carport med stort redskabsrum, med flisebund.

SÅ HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT SOMMERHUS TIL UNDER 1 MILLION KRONER I ØSTER HURUP...DÉT SKAL OPLEVES, KOM ENDELIG OG KIG!!!...


På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Niels Peter Nørøxe

Ejendomsmægler MDE

niels@tom-pedersen.dk

40251113