Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Herluf Trolles Gade 17,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 60 m2

Fuldskærm

Super 2V i Vestbyen.

Herluf Trolles Gade 17, 9000 Aalborg

På adressen er I heldige at finde en lys lejlighed, som står fuldstændig klar til, at I flytter ind og indretter jer. Her venter 60 veludnyttede kvadratmeter samt en ideel placering, der gør herligheden perfekt til forældrekøbet, førstegangskøberne eller jer, der ønsker at dele med en roomie. Helt klart et besøg værd!

I bosætter jer i en fin murstensejendom fra 1935. Lejligheden er ideelt beliggende med udsigt over parkeringsområde, hvilket giver jer en ugeneret placering. På adressen kan I blandt andet glæde jer over et hyggeligt gårdmiljø, som kan samle nær og fjern i de varme sommermåneder. Herudover er der på adressen gode muligheder for parkering til biler og cykler.

Lejligheden præsenterer sig med en rummelig entré, der efterlader god plads til overtøj og fodtøj. I køkkenet er der fin plads til at være to om de gastronomiske udfoldelser. Her kan I glæde jer over et flot lysinfald fra vinduet, der giver jer en grøn udsigt over gårdområdet. I køkkenet er der desuden plads til vaskefaciliteter, så I slipper for at rende på vaskeri i tide og utide.

I den store stue er der rigeligt med plads til både at indrette sig med sofaarrangement og spiseafdeling. Rummet her kan også indrettes som værelse, hvis I er to, som ønsker at dele.

De resterende kvadratmeter forefindes på et lyst og rummeligt værelse, der drager fordele af en charmerende fransk altan. Hertil rummer lejligheden naturligvis også et badeværelse.

Lejligheden rangerer blot endnu højere, når man medregner den ideelle beliggenhed, der placerer jer nær alle Aalborgs fristelser. Her kan I cykle til centrum på under ti minutter, og her venter jer alskens butikker, spisesteder og oplevelser for enhver smag. Herudover er I blot et stenkast fra gode indkøbsmuligheder, stadion, friluftsbad, handelsskole og universitet. Hertil er der alle muligheder for at nyde skøn natur på nært hold i hverdagen. Fra adressen har I kort vej til Aalborgs Centrale Havnefront og Fjordmarken. I kommer ubesværet med offentlig transport, da I kun har 850 meter til Aalborg Vestby Station.

Vi glæder os til at vise lejligheden og området frem for jer!

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666