Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hedegaarde Syd 6,

9560 Hadsund

Fritidshus, 47 m2

Fuldskærm

Attraktiv beliggenhed i Øster Hurup!

Hedegaarde Syd 6, 9560 Hadsund

I Øster Hurup er langt de fleste sommerhusgrunde beliggende helt ude i periferien af byen/sommerhusområderne!

Sagt med andre ord er det meget sjældent, at der kommer en dejlig, velbeliggende sommerhusgrund til salg i et af de attraktive "gamle" etablerede sommerhusområder i byen - men her er dén pludselig!

Nærmere bestemt i det skønne og populære sommerhusområde Hedegaarde Syd - den særdeles attraktive sommerhusgrund er på 933 kvm., og dejligt delvis lukket i form af omkransende hæk, træer og buske.

Grunden er særdeles velbeliggende i gåafstand til centrum af Øster Hurup by - og samtidig kun ca. 500 meter til den lækre offentlige badestrand ved Novopladsen! Så det er faktisk svært at komme til at ligge meget mere centralt med sit sommerhus - og så alligevel pænt tilbagetrukket fra larm og byliv! Så med andre ord er her alle muligheder for at bygge sig et skønt nyt sommerhus og opleve fred, ro og privathed!

Samtidig er beliggenheden hyggelig og harmonisk blandt allerede eksisterende sommerhuse!

Bemærk tillige, at grunden allerede er tilsluttet det offentlige kloaknet, så der undgås både det hermed forbundne byggerod og ikke mindst en betydelig omkostning på ca. kr. 50.000,-! Der er heller ingen udgifter til byggemodning og øvrige tilslutninger, idet der i forvejen er både el og vand på matriklen!

Faktisk medfølger der på grunden også et mindre sommerhus af ældre dato - dette er pt. på 47 kvm. og må betragtes som et decideret "håndværkertilbud"! Som køber vælger man naturligvis selv, hvorvidt man vil renovere og bygge videre på dette, men de fleste vil med stor sandsynlighed fjerne huset?

Heldigvis er Finanskrisen nu drevet over, og modet og lysten til nybyggeri spirer igen, så kom endelig ikke for sent til dette KANONTILBUD - byggegrunden/sommerhuset udbydes her til en "SKARP" OG ATTRAKTIV PRIS, der til enhver tid tåler sammenligning med de øvrige sommerhusgrunde, som pt. er til salg i byen - så her får du kort sagt både et godt køb og et godt og fornuftigt fundament for din og din families fremtidige ferieliv!

I centrum af den spændende og pulserende sommerby Øster Hurup finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, legeland, bowlingcenter og et væld af øvrige butikker.

VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232