Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hedegaarde Syd 25,

9560 Hadsund

Fritidshus, 62 m2

Fuldskærm

Særdeles velholdt og charmerende sommerhus i Øster Hurup.

Hedegaarde Syd 25, 9560 Hadsund

Velkommen til Hedegaarde Syd 25, hvor du finder dette velholdte og charmerende sommerhus, beliggende i et attraktivt område tilbagetrukket fra Kystvejen, hvor man ligger ugeneret i ro og mag. Her befinder du dig KUN ca. 450 meter fra Kattegat og blot ca. 1,1 km fra centrum af Øster Hurup.

Selve sommerhuset byder på 62 virkelig veludnyttede og gode kvadratmeter. Herudover består sommerhuset også af en dejlig indbygget udestue på hele 29 kvadratmeter. Allerede når du træder ind af døren bliver du mødt af et virkelig godt velholdt, pænt og lyst sommerhus - som løbende er moderniseret, hertil kan bl.a. nævnes at både køkken og badeværelse er blevet renoveret og moderniseret så det fremstår flot og tidsløst.

Du træder direkte ind i en dejlig fordelingsgang, som giver adgang til resten af sommerhusets rum. Fra fordelingsgangen er der adgang til 3 gode værelser - et soveværelse med plads til dobbeltsengen samt 2 mindre værelser med mulighed for eksempelvis køjeseng. I alt byder sommerhuset på op til 6 sovepladser.
Foruden værelserne giver fordelingsgangen også adgang til et flot og lyst badeværelse. Badeværelset er blevet moderniseret så det fremstår flot, lyst og tidsløst, med grå klinker samt hvide vægge, desuden er der separat bruseniche med hvide klinker. For enden af fordelingsgangen træder du direkte ind i sommerhusets køkken-alrum, som består et flot og tidløst køkken, som også er holdt i lyse materialer. Desuden byder køkken-alrummet på en dejlig stue med plads til spiseafdeling samt sofaafdeling. Fra køkken-alrummet er der udgang til sommerhusets syd- og vestvendte udestue, som må siges, at være dette sommerhus hjerterum! Her er tale om en superlækker og lys udestue med god varme og plads til hele familien - her kan man passende trække sig tilbage og slappe af både på de regnfulde dage men også efter en lang tur inde i Øster Hurup eller en hel dag ved stranden.

Sommerhuset ligger på en dejlig lukket grund og er primært udlagt med græsplæne, så det kræver ikke grønne fingre at vedligeholde grunden. Sommerhuset er omkranset af hæk, så man har følelsen af privatliv i haven. Haven og sommerhuset er generelt godt indrettet til hygge og samvær med familien - her er plads til at børnene kan lege i haven, samtidig med at de voksne kan slappe af i den dejlige syd- og vesttvendte udestue, hvorfra der er god udsigt til haven. I og med at udestuen er syd- og vestvendt har man en rigtig fin mulighed for at nyde aftensolen mens man tænder op i grillen i haven.

Foruden selve sommerhuset finder du også en garage på 24 kvadratmeter, hvor der er fin plads til både bilen og opbevaring af f.eks. cykler, haveredskaber mv.

Huset opvarmes med el-varme og har supplerende varmepumpe.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmark bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handlemuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for busforbindelser til alle nærtliggende større byer. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Hvis man bliver træt af at ligge på stranden eller spise is, er der mulighed for en gåtur. I Øster Hurup er der nemlig anlagt kløverstier, hvor der er fire forskellige ruter, alt lige fra 2,5 km til 12 km. Ruterne starter ved turistbureauet på adressen Havnen 2.

Lyder dette som DIT drømmesommerhus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - VI står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!