Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hedegaarde Syd 20,

9560 Hadsund

Villa, 53 m2

Fuldskærm

Særdeles velholdt og pænt sommerhus i Øster Hurup!

Hedegaarde Syd 20, 9560 Hadsund

Velkommen til Hedegaarde Syd 20, hvor du finder dette flotte sortmalede sommerhus, beliggende i et attraktivt område tilbagetrukket fra Kystvejen, hvor man ligger ugeneret i ro og mag. Her befinder du dig KUN 550 meter fra Kattegat og blot 1,1 km fra centrum af Øster Hurup.

Selve huset byder på 53 virkelig veludnyttede og gode kvadratmeter. Allerede når du træder ind ad døren bliver du mødt af et pænt, lyst og velholdt hus - her går de lyse parketgulve og hvide vægge igen igennem hele huset, selv badeværelset er holdt lyst og pænt med hvide klinker og hvidt apparatur. Fra den østvendte terrasse træder du direkte ind i en flot lys fordelingsgang, som giver adgang til resten af husets rum. Fordelingsgangen ender direkte ud i et køkken-alrum med lyst tidsløst køkken fra Kvik. Køkken-alrummet er indrettet med spiseplads samt sofastue, hvor der er god plads til at læne sig tilbage og slappe af samtidig med, at du har udgang til en vestvendt terrasse hvorfra
du kan nyde freden i den lukkede børnevenlige have, alt imens børnene leger på havens trampolin. Køkken-alrummet fungerer som husets hjerterum, idet at det er samlingspunktet i huset. Foruden det dejlige køkken-alrum er der 2 gode lyse værelser, hvor der er mulighed for at have dobbeltseng. Er de to værelser ikke nok er der yderligere 2 sovepladser i annekset, som kan tilgås fra haven af. Sidst men ikke mindst er der et godt badeværelse med separat bruseniche. Her er der virkelig mulighed for, at man kan læne sig tilbage og slappe af efter en tur inde i Øster Hurup eller en hel dag ved stranden.

Sommerhuset ligger på en dejlig lukket grund og er primært udlagt med græsplæne, så det kræver ikke grønne fingre for at vedligeholde grunden. I og med at grunden er omkranset af en hæk, så har man privatliv i haven. Haven er generelt godt indrettet til hygge og samvær med familien - her er plads til at børnene kan lege i haven, samtidig med at de voksne nyder solens stråler fra en af husets to gode terrasser. Terrasserne er øst- og vestvendt, så det er muligt at fange solen uanset hvornår på dagen man ønsker dette. Kort sagt et skønt og dejligt sommerhus både inde og ude!

Udenfor finder du foruden anneks med 2 sovepladser, en god carport på 23 kvadratmeter, hvori der er integreret et skur, så der er masser af plads til opbevaring af f.eks. cykler, havemøbler, haveredskaber mv.

Huset opvarmes med el-varme og har supplerende varme i form af en brændeovn i husets køkken-alrum.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmark bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handlemuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for busforbindelser til alle nærtliggende større byer. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Hvis man bliver træt af at ligge på stranden eller spise is, er der mulighed for en gåtur. I Øster Hurup er der nemlig anlagt kløverstier, hvor der er fire forskellige ruter, alt lige fra 2,5 km til 12 km. Ruterne starter ved turistbureauet på adressen Havnen 2.

Lyder dette som DIT drømmesommerhus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - VI står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dag!