Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hedegaarde Syd 14,

9560 Hadsund

Fritidshus, 73 m2

Fuldskærm

Velpasset sommerhus i fred og ro!

Hedegaarde Syd 14, 9560 Hadsund

Rigtig pænt sommerhus, beliggende på en dejlig lukket sommerhusgrund.

Hedegaarde Syd - den anden stikvej, hvor man er trukket væk fra Kystvejen, så man ligger ugeneret i ro og mag og med tilpas afstand både til Kystvejen og til stranden nede foran. Der er tale om et rigtigt populært sted. Folk vil bo her!

Huset er flot og velholdt i træværket, hvor specielt bemalingen er værd at fremhæve. Den er professionelt udført og det ses. Taget er eternit og vinduerne termoglas i trærammer, som ligeledes er velpassede.

Huset INDEHOLDER: Dejlig rummelig entre / vindfang med laminatgulv. Køkken i åben forbindelse til stuen og med laminatgulv. Badeværelse med bruseniche. Værelse med sisaltæppe og skab. Soveværelse med dobbeltseng, sisaltæppe og skab. Vinkelstue med udgang til dejlig stor og lukket træterrasse, som passer elegant til huset. Stuegulvet er belagt med sisaltæppe. Den ene del af stuen, op til køkkenet fungerer som spiseplads. Den anden del, med udgang til terrassen er opholdsafdelingen.

Når man forlader huset via entreen, eller kommer hertil, kommer man direkte til de to terrasser, som ligger umiddelbart foran huset. En terrasse mod syd-vest og en mod nord vest.

Endvidere et fint udhus, med plads til en plæneklipper.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232