Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Havnøholmvej 5,

8970 Havndal

Fritidshus, 50 m2

Fuldskærm

Usædvanlig velpasset sommerhus i Sødring!

Havnøholmvej 5, 8970 Havndal

I det skønne natur- og sommerhusområde ved Sødring - helt tæt på både Kattegat og Randers Fjord! - finder vi dette særdeles charmerende og usædvanligt velpassede sommerhus!

Huset rummer både ude og inde hygge, sjæl og gennemført kvalitet - og allerede på allerførste besøg stod vi tilbage med fornemmelsen:
HER ER RIGTIG RART, OG HER BLIVER MAN BARE I GODT HUMØR AF AT VÆRE!!!

Sommerhuset er opført i 1974, og rummer i alt 50 velindrettede kvm. Huset er løbende opgraderet og vedligeholdt, og senest er der bygget 4 kvm. til eksisterende badeværelse. Desuden har huset i 2018 fået nyt eternittag samt ny isolering på loft, ligesom alt så sent som i 2019 er malet udvendigt i skarpe sort/hvide kontrastfarver! ALT i huset fremtræder lyst og venligt og særdeles velpasset!

Sommerhuset er beliggende på en dejlig stor delvist lukket grund på 1.207 kvm. - rigtig pænt omkranset af et mangfoldigt udvalg af forskellige buske og træer. Ellers er haven primært udlagt med velpasset græsplæne, krydret med enkelte store træer, og med god plads til aktiviteter for hele familien - for børnene bl.a. gyngestativ og sandkasse, ligesom haven byder på forskellige hyggekroge og en dejlig stor terrasse, hvoraf en del er overdækket i forlængelse af stuen. Hele vejen rundt om huset er der en charmerende og harmonisk afslutning i form af en kant af herregårdssten!

Sommerhuset INDEHOLDER: Pænt køkken i åben forbindelse med dejlig stor stue, hvor der er god plads til både spise- og opholdsafdeling. Entré/fordelingsgang. Dejligt lyst badeværelse med bruseniché og gulvvarme. 2 regulære værelser i rigtig god størrelse, det ene pt. indrettet som køjerum med 4 sovepladser. Hele huset fremtræder særdeles harmonisk, ensartet og gennemført - overalt lyst og venligt med hvidmalede vægge og lofter samt flotte olierede fyrretræsgulve. Sommerhuset er el-opvarmet, og har desuden brændeovn! Der er indlagt fibernet i huset!

Desuden mindre redskabsrum - så her er pladsen til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv.

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Fra dette dejlige sommerhus er der overskuelig afstand til vandet - i lige linje mindre ca. 600 meter! Området omkring Sødring er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Randers Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Udforsk fx Sødringholm Skov og Sødring Dybet! Er DU til båd og dejligt havnemiljø anbefaler vi klart Udbyhøj lystbådehavn og færgeleje. Udbyhøj lystbådehavn er med en fin naturlegeplads, volleyballbane, flot sauna til vinterbaderne, lækkert miljø med borde og bænke, nye shelterpladser, en super fin strand, som af Friluftsrådet er kåret til bedste badestrand og en kabelfærge som går ved Udbyhøj, og fører direkte over på Djursland! Der er gode indkøbsmuligheder kun få minutter væk i den lokale brugs i Råby, ligesom der i Havndal findes både brugs, slagter og bager!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232