Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Havlodden 34,

9560 Hadsund

Grund, 1200 m2

Fuldskærm

Dejlig sommerhusgrund beliggende KUN 230 meter fra havet/Kattegat

Havlodden 34, 9560 Hadsund

Dejlig sommerhusgrund beliggende KUN 230 meter fra havet/Kattegat.

Grunden spreder sig over 1.200 gode kvadratmeter. Her er der gode muligheder for, at du kan bygge dit drømme sommerhus og samtidigt få havudsigt.

Helberskov og Odden byder på flot natur. Der er kort adgang til Kattegat, KUN 230 meter! På grunden er der betalt et standard tilslutningsbidrag til el, svarende til 25 Amp. Der er ført et vandstik ind på grunden, men der er ikke betalt for tilslutning, dette skal køber betale 8000 kr. + moms for. Desuden skal køber regne med en udgift til målerbrønd, stophane og vandmåler, som har en anslået pris på 6000 kr. inklusiv moms og opgravning.

Mariagerfjord byder på en masse flotte skovområder, hvor der er rigt på dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Der er mulighed for at fiske fra molen på Als Odde eller i de forskellige Put n´ Take søer, der er i nærområdet. Ikke langt fra grunden, er de meget omtalte hytter i træerne, altså Løvtag. I Helberskov og Odden finder man ro og hygge året rundt. Området ligger i kort afstand til byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter, er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.

Lyder dette som en grund for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf: 70 25 66 00 – Vi står klar til at vise grunden frem ALLE ugens 7 dage.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232