Købsaftale underskrevet

Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Harvigs Strandpark 32,

9560 Hadsund

Fritidshus, 74 m2

Fuldskærm

På VANDSIDEN - meget velpasset og velbeliggende sommerhus i Øster Hurup!

Harvigs Strandpark 32, 9560 Hadsund

Er DU på udkig efter et rigtig flot og velbeliggende sommerhus - JA, så kunne ”jagten” såmænd meget vel slutte allerede her???

På VANDSIDEN i Øster Hurup, nærmere bestemt i det skønne lukkede sommerhusområde Harvigs Strandpark med indkørsel fra Gl. Landevej, finder vi dette hyggelige, charmerende og særdeles velpassede sommerhus!

I de offentlige papirer er opførelsesåret anført til at være 1992, men fakta er, at der ikke er mange levn tilbage fra dén tid! Sommerhuset er løbende renoveret, opgraderet og moderniseret, senest med nyt tag af cementtegl for kun ét år siden. Huset byder på i alt 74 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig, med bl.a. 2 værelser og tillige en alkove i stuen med 2 ekstra sovepladser! Hele sommerhuset præsenterer sig utrolig flot, og fremstår lyst og venligt overalt - i særlig grad må vi dog fremhæve en fantastisk ”kerne” i huset med køkken i åben forbindelse med stor stue, hvor lofterne til kip er med til at give en helt fantastisk rumfornemmelse!

Beliggenheden er skøn på en 964 kvm. stor grund i fredelige og rolige omgivelser. Haven er primært udlagt med en stor græsplæne og er dejligt delvist lukket, og samtidig rigtig pænt omkranset af hæk, buske og grantræer. Her er de perfekte rammer for ferie, fred, ro, hygge og privatliv! Midt på græsplænen står en stor klassisk røn som et flot vartegn med sine røde bær! Og ellers har sælger formået at skabe hele 3 skønne terrasser rundt om huset, heraf to morgen-terrasser, dels i forbindelse med husets indgangsparti, og dels på den ene langside ud for køkkenet. I særklasse må selvfølgelig nævnes den store delvist overdækkede sydvendte terrasse, hvortil der er udgang fra stuen!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Sommerhuset INDEHOLDER: Entré/fordelingsgang med garderobe. Teknikrum. Hyggeligt lyst køkken, dette i åben forbindelse med stor stue, der rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dette er husets hjerte, og er karakteriseret ved dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og en deraf følgende hyggelig og rar stemning, hvor lofterne til kip blot sætter prikken over i´et og giver en suveræn rumfornemmelse! Stort lyst badeværelse med opvarmet klinkegulv og både bruseniché og spabad, ligesom her også er installeret solarium. Desuden rummer huset 2 gode og regulære værelser, ét stort og ét lidt mindre - tillige en alkove i stuen med 2 ekstra sovepladser! Samtidig stor hems på ca. 14 kvm. henover bad, værelser og entré! Overalt fornemmer man, at huset er lyst og venligt, og samtidig harmonisk, sammenhængende og gennemført - med bl.a. gennemgående hvidmalede trælofter og originale plankegulve af fyrretræ!

Sommerhuset er allerede tilsluttet det offentlige kloaknet. Huset opvarmes med el, og der er samtidig installeret brændeovn, som i øvrigt kun er 2 år gammel! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!

Udenfor finder vi med indgang fra husets terrasser to mindre indbyggede redskabsrum.

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT OG VELBELIGGENDE SOMMERHUS - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Harvigs Strandpark er der kort afstand - i lige linje UNDER 300 meter! - til østkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger! Desuden gå- eller cykelafstand ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, bowlingcenter, legeland og et væld af øvrige butikker.