Pris

1.250.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.767kr.


Håndværkervænget 7,

8970 Havndal

Villa, 144 m2

Fuldskærm

Meget velpasset villa i Havndal - og samtidig mulighed for erhverv!

Håndværkervænget 7, 8970 Havndal

I Havndal finder vi denne store og særdeles velpassede rødstensvilla fra 1982. Villaen byder på 187 gode og velindrettede boligkvadratmeter, fordelt med 144 m2 i stueplan og 43 m2 i kælderen. Huset fremtræder nænsomt vedligeholdt og samtidig lyst og venligt og med gode store regulære rum. Kælderen er med særskilt indgang, og samtidig er denne både høj og boliganvendelig! Her er også en integreret garage på 29 m2, som snildt kan tillægges boligen, hvis dette ønskes?

Ejendommen er beliggende på en dejlig stor grund på 2.479 m2. Der er anlagt bred indkørsel og stor gårdsplads, alt belagt med perlesten. Haven er et kapitel for sig - hyggelig, flot og meget velpasset! Anlagt med græsplæne, og krydret med forskellige træer, buske og bede samt stor køkkenhave, drivhus mv. Desuden hele 3 stenbelagte terrasser og flere skønne hyggekroge rundt om huset, så der altid kan findes et sted med sol og læ! Der er så megen sjæl på stedet, og alt bærer tydeligt præg af, at familien virkelig har nydt udelivet! Det samme har fasanen Viggo, som næsten dagligt er kommet forbi for at blive fodret - så ham skal køber virkelig love at tage godt imod!

Til ejendommen hører også en stor fritliggende bygning, opført i 1980 i gasbeton (tidl. øldepot!), og på 273 m2. Denne bygning åbner virkelig op for et hav af anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænsen for fremtidigt brug! Registreringen som erhverv er bevaret på bygningen, og samtidig er der højt til loftet - så her kunne være ideelle muligheder for fx mekaniker, vognmand, snedker, tømrer og andre erhverv med behov for god lagerplads! På mere privat basis kunne bygningen fx bruges til opbevaring af campingvogne, eller anvendes af hobbymekanikere, veteranbil- og motorcykel-entusiaster!

Selve villaen har følgende indretning:

I stueplan: Bryggers/baggang. Køkken med god spiseplads. Stor vinkelstue med masser af lysindfald og udgang til to af husets terrasser. Vindfang/entré. Fordelingsgang med nedgang til kælderen. Badeværelse med både bruseniché og badekar samt gulvvarme. Soveværelse og yderligere to gode værelser.

Kælderen indeholder: Særskilt indgang til fordelingsgang med bl.a. trappe til stueplan. Badeværelse med bruseniché. Værelse. Garage. Som nævnt kan garagen på 29 m2 snildt tillægges boligen, hvis dette ønskes? Kælderen rummer i alt 72 m2, og med den særskilte indgang kunne den være ideel som evt. særskilt lejlighed/teenage-afdeling!

Udenfor finder vi endvidere carport/redskabsrum og brændeskur/udhus.

Kort sagt en særdeles interessant ejendom, som henvender sig til et bredt publikum! En ejendom med masser af muligheder!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE EJENDOM FOR DIG - OG VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Byen Havndal har det hele, lige fra dagpleje, børnehave, skole, SFO, fitnesscentre, idrætsanlæg og hal, godt foreningsliv og meget mere. Desuden er fint udbud af forretninger i form brugs, bager, slagter og frisører! Havndals beliggenhed er meget central med kun 10 minutters kørsel til Hadsund, ca. 20 minutter til Randers, og tilsvarende kort afstand til både Mariager og Hobro! Omkring byen finder vi endvidere masser af smuk natur, hvor bl.a. cyklen og løbeskoene kan luftes!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711