Pris

995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.336kr.


Halvrebene 92,

9560 Hadsund

Fritidshus, 93 m2

Fuldskærm

Velholdt sommerhus i Halvrebene - tæt på havet!

Halvrebene 92, 9560 Hadsund

Midt imellem Als og Helberskov finder vi det dejlige og altid eftertragtede sommerhusområde Halvrebene!

Pænt og velholdt sommerhus, beliggende i Halvrebene, i 3. række fra havet, hvortil der er kik fra huset. Der er tale om et indbydende, lyst og velindrettet sommerhus, med en rigtig fin terrasse, der går næsten hele vejen rundt om huset. Grunden er nem at passe, idet den er beklædt med græs og lidt vildt/naturlig bevoksning.

Man ankommer til husets fine terrasse, som er afskærmet af en flot enkel og elegant frostet glas afskærmning, integreret i en let galvaniseret stålkonstruktion, med en elegant låge i. Herfra adgang til huset, som INDEHOLDER: Pænt og velholdt køkken i åben forbindelse til stuen og med gråmalet plankegulv og en dejlig spiseplads, som er sænket et lille trin ned. Det virker ret godt!
Herudover et værelse med gråmalet plankegulv og udtrækssofa. Indbydende og lys opholdsstue med gråmalet plankegulv og brændeovn samt udgang til terrassen. Værelse med gråmalet plankegulv. Soveværelse med gråmalet plankegulv, skab og udgang til terrassen. Pænt lyst badeværelse med bruseniche.

Endvidere indbygget rum / depot med køjeseng, som sagtens kan integreres i selv huset, hvorved der bliver hele 8 sovepladser i huset.

Udover elvarmen, har man både en brændeovn samt en varmepumpe med frost fri funktion til sin rådighed, for at opretholde varmen i huset.

Fritliggende skur til redskaber og brænde.

Man ankommer til et pænt sommerhus, som virker ret interessant og indbydende - indvendigt er det endnu mere tiltrækkende!

SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Området i og omkring Helberskov er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Halvrebene er der desuden kun ca. 2 km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232