Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Halvrebene 43,

9560 Hadsund

Fritidshus, 40 m2

Fuldskærm

Hyggeligt sommerhus i Helberskov!

Halvrebene 43, 9560 Hadsund

Pænt mindre sommerhus i Halvrebene, der er passet og holdt ved lige, hvor det har været nødvendigt. Bl.a. er facadebeklædningen udskiftet og der er kommet nye vinduer og døre i, for nogen tid siden. Husets træfacade er pænt hvidmalet, ligesom vinduerne og så er der lagt nye gennemsigtige plader op over terrassen for kort tid siden. Huset er tillige efterisoleret på loft og i vægge.

Huset INDEHOLDER: Dejlig lys opholdsstue med spise-hjørne og et pænt plankegulv samt udgang til (indgang fra) den overdækkede flisebelagte terrasse. Stuen er velmøbleret. Mindre køkken med plankegulv og udgang til flisebelagt terrasse mod nord. Lille soveværelse med 1½ seng og plankegulv. Badeværelse med bruseniche og plankegulv. Køjerum med plankegulv og 2 køjesenge = ialt 4 sovepladser og et skab.

Der er tilbygget et redskabsrum på siden af huset.

Endvidere et udhus, som anvendes af sælger som anneks (denne anvendelse hæfter hverken sælger eller medvirkende ejendomsmægler for). I "annekset" der der hele 3 sovepladser.

Huset har alternativ opvarmning, varmepumpe, som man kan fjernbetjene.

Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put 'n Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder.
Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232