Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Halvrebene 41,

9560 Hadsund

Fritidshus, 94 m2

Fuldskærm

Lækkert bjælkehus, der oser af kvalitet!

Halvrebene 41, 9560 Hadsund

Et ret enestående bjælkehus i Halvrebene sælges. Beliggende på en stor sommerhusgrund, hvor huset "fylder ret godt", idet der er tale om et ret prangende bjælkehus.

Huset er hele vejen igennem fantastisk. Det starter allerede når man ankommer til huset. Det er virkelig et flot og velbygget sommerhus at se på, hvor proportionerne er i orden. Huset passer til grunden. Byggestilen er super flot og det emmer af gedigent byggeri, i en høj håndværksmæssig kvalitet. I øvrigt er der naturligvis anvendt nogle fremragende kvalitetsmaterialer. Af eksempler kan nævnes det kvalitetstræ, som facaden er udført i samt vinduerne, der er udført i mahogni.

Det er et rigtigt bjælkehus det her, hvor stilen bare er ført helt igennem.

Det pragtfulde sommerhus INDEHOLDER: Indgangsparti via stor overdækket solbeskinnet morgenterrasse. som vender direkte mod øst. Køkken. Opholdsstue med udgang til overdækket terrasse og en lukket gårdhave, som indeholder et lille lækkert orangeri. I stuen er der installeret dejlig brændeovn. Fra stuen er der tillige adgang til stor hems, med hele 3 sovepladser, via lille trappe, der er børnevenlig / skridsikker. Værelse med dobbeltseng og skab. Soveværelse med 2 skabe og dobbeltseng. Badeværelse med bruseniche, spabad samt adgang til sauna. Endvidere opvarmet klinkegulv. Værelse med 2 senge og et skab.

Endvidere indbygget redskabsrum, som ejeren kan have til sine private ting, hvis huset ønskes udlejet.

Herudover er der for ikke længe siden opført et anneks på grunden i præcis samme stil som hovedbygningen, således disse matcher hinanden. Utrolig veludført i samme bjælker, samme tag etc. I denne bygning er der et godt soverum samt et ligeledes fint badeværelse med bruseniche. Det er lige klar til gæsterne.

I annekset er der ligeledes indbygget et opbevaringsrum, hvor der er plads til en plæne traktor samt redskaber.

Udover annekset er der opført et brændeskur, som henstår diskret i det ene hjørne af grunden. På grunden er der tillige en fin græsplæne, som kan fungere som legeplads til børnene med mulighed for boldspil m.v.

Fra den østvendte terrasse kan man se havet, et pænt langt stenkast ude i horisonten.

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallolorca.
I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallolorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget.
I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232