Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Halvrebene 25,

9560 Hadsund

Fritidshus, 60 m2

Fuldskærm

Sommerhus med 3 soverum - 200 meter fra Kattegat!

Halvrebene 25, 9560 Hadsund

Velkommen til Halvrebene 25, hvor vi finder et sommerhus, med kun 200 meter til Kattegat samt kort afstand til Als by. Sommerhuset ligger perfekt på en 1.196 kvm. stor grund, som primært er græsareal.~ Her er rig mulighed for enten at gå ned til vandet og slå smut, cykle en tur ind til købmanden i Als, sætte badebassin eller trampolin frem på sin egen store grund… Her kan de lange sommerdage nydes i fulde drag - herhjemme i dejlige Danmark!

Når ungerne leger rundt i haven, kan forældrene passende tage en pause, på den helt fantastiske store træterrasse. Får man for meget sol her, kan man passende fortrække over på den anden side af huset, i skyggen på den flisebelagte terrasse, der er til sommerhuset. Sommerhuset er fra 1970 og byder på 60 velindrettede kvm. med laminatgulv, hvide trævægge og lofter i hele huset, dog undtaget badeværelse der er med klinker.
Husets hjerte er den store stue/køkken, som hænger godt sammen med træterrassen, så hele familien altid er samlet, om de er enten er ude eller inde. 2 gode værelser samt et lidt større soveværelse. Slutteligt er der et fint badeværelse med gulvvarme.

Herudover er der et udhus på 10 kvm, med mulighed for at koble vaskemaskine til, samt opbevare div. havemøbler/redskaber.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Mod nord kan I hurtigt tage bilen til indkøb i Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i den nærliggende by Øster Hurup og her er også et badeland, legeland, bowlingcenter mm, hvis vejret skulle drille.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!