Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Halvrebene 119,

9560 Hadsund

Fritidshus, 67 m2

Fuldskærm

Charmerende og hyggeligt sommerhus i Halvrebene - TÆT PÅ HAVET!

Halvrebene 119, 9560 Hadsund

Midt i mellem Als og Helberskov finder vi det dejlige og altid eftertragtede sommerhusområde Halvrebene!

Søger du samtidig et sommerhus med hygge, sjæl og originalitet – så behøver du såmænd ikke kigge længere end lige her!

Med kun 300 meter ned til stranden ligger dette skønne og charmerende sommerhus, som er opført i 1973. Der er tale om et klassisk A-hus, som rummer i alt 67 gode og velindrettede kvadratmeter bolig, fordelt med 42 kvm. i stueplan og 25 kvm. ovenpå!

Sommerhuset er skønt og højt beliggende på en dejlig stor hjørnegrund på 1353 kvm. og med lettere kuperet terræn, som giver grunden et spændende og unikt særpræg! Grunden er delvist udlagt med græsplæne og ellers naturgrund med store træer. Kigger man til den ene side, er der frit udsyn over de åbne marker, og drejer man hovedet den modsatte vej, kigger man direkte ned ad den stille stikvej mod havet!

Både fra husets førstesal og flere steder på grunden er der det fineste HAVKIG!!!

Sommerhuset indeholder følgende:
STUEPLAN – Rummelig entré. Pænt badeværelse med lyst klinkegulv, gulvvarme og brusebad. Godt og regulært værelse, pt. indrettet med 3 sovepladser. Køkken i åben forbindelse med stue, som rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. I stuen er også husets brændeovn placeret tillige med trappen til førstesalen. I alle rum med undtagelse af badeværelset gemmer der sig originale plankegulve under tæpperne. I stuen er der masser af lysindfald fra det store dør- og vinduesparti, herfra udgang til højtbeliggende træterrasse.

FØRSTESAL – Trappeopgang, som munder ud i ét stort rum, som pt. kun er halvt delt af væg. I den ene halvdel stort værelse med dobbeltseng. I den anden halvdel er der pt. indrettet hyggekrog/stue. Herfra udgang til svalegang. Originale plankegulve. Der vil med meget enkle midler kunne opføres en let væg, som deler etagen i to gode og regulære værelser!

På det dejlige kuperede udenomsareal finder vi en fin 24 kvm. stor bygning med lofter til kip. Denne er i den ene ende opdelt i to rum, indrettet som henholdsvis værksted og redskabsrum, så her er god plads til haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler, fiskegrej mv. Der er både indlagt el og vand i bygningen! I modsatte ende af udhuset er der indrettet et fint, lyst og venligt anneks, som giver sommerhuset 2 ekstra sovepladser! I haven finder vi tillige udekøkken, hvor de friskfangede fisk passende kan renses, før de skal på grillen!

HER FÅR DU KORT SAGT RIGTIG MEGET SOMMERHUS FOR PENGENE – BEMÆRK PRISEN!!!...

SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Området i og omkring Helberskov er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Halvrebene er der desuden kun ca. 2 km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb!