Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Grønningen 12,

8970 Havndal

Andelsbolig, 95 m2

Fuldskærm

BILLIG bolig med god indretning!

Grønningen 12, 8970 Havndal

En rigtig dejlig andelsbolig, beliggende i ejerforeningen Grønningen, Norup. Der er tale om en andelsboligforening, som er 32 år gammel, hvilket betyder at man har en ret stor egenkapital. Foreningen har en formidabel økonomi, hvor man samtidig har formået, at holde tingene forsvarligt ved lige for andelsboligforeningens midler. Ja, man har sågar bl.a. isat nye flotte træ-/alu vinduer i alle boligerne, bygget skur og plejet murværk, for blot at nævne nogle få af de tiltag, der har været i tidens løb.

Med andre ord: En rigtig god bolig til pengene / prisen, som bestemt er til at overse. Man kommer ind for kr. 250.000,00 og betaler efterfølgende kr. 2.190,00 pr. måned - DET ER BILLIGT ! (... derudover har det været den konstante boligudgift i en del år .....).

Boligen INDEHOLDER: Entre / forgang med laminatgulv. Værelse med nyt sort gulvtæppe. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Væggene i baderummet er beklædt med samme fliser som gulv. Pænt køkken med spiseplads, laminatgulv og alt hvad man behøver af hårde hvidevarer. Dejlig stor og lys opholdsstue med parketgulv og brændeovn samt udgang til den overdækkede flisebelagte terrasse og haven, via fin bred glasdør. Soveværelse med nyt sort gulvtæppe og indbyggede skabe. Værelse med skabe og nyt sort gulvtæppe.

Endvidere et lille indbygget redskabsrum samt fritliggende carport forenden af haven, med egen udkørsel. Dette er den eneste andelsbolig i foreningen, som har egen carport.

Andelsboligen er beliggende i landsbyen Norup nær Hadsund og Mariager Fjord og i gåafstand til bl.a. skole og en af danmarks smukkeste golfbaner samt med busstoppested lige udenfor døren!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232