Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Granlyvej 3,

8970 Havndal

Villa, 167 m2

Fuldskærm

Her får du FULD valuta for pengene i Norup!

Granlyvej 3, 8970 Havndal

Hele vejen igennem et godt og gedigent, velbygget og ikke mindst meget rummeligt hus. Opført 1972 i gule teglsten, med super gode termovinduer, som stadig er intakt i både træ og maling, for den største dels vedkommende i en usædvanlig fin stand samt med eternittag.

Huset er som skabt til en kernefamilie. Her er plads til minimum en familie på 5 personer. Der er værelser til alle samt endog endnu flere, såfremt man ønsker at tage kælderen / underetagen i brug som beboelse. Dog er kælderen særdeles velegnet til hobby formål, herunder træsnedkeri, base for en computernørd, eller blot bogormen med hang til et væld af bøger. Her er pladsen til det hele.

Ser man bort fra, at villaen har været brugt som den er i 47 år, uden der er sket de store forandringer, så må man sige at der her er mursten for mere end ALLE pengene!

Dette hus er både velindrettet, hvor der er givet rimelig god plads i rummene samt gennemtænkt f.s.v. angår planløsningen. INDEHOLDER: Vindfang med klinkegulv. God stor entre med gulvtæppe og indbyggede skabe. Gæstetoilet med små grå fliser / stifter på gulvet og lyseblå fliser på væggene, Stor og rummelig opholdsstue, med et ret godt lysindfald fra flere sider, som gør rummet oplyst og indbydende samt med gulvtæppe og udgang til haven. Køkken med spiseplads og parketgulv. Baggang med dør, der fører til trappe mod kælderen / nedgang til kælderen. Værelse med tæppe. Fordelingsgang med tæppe. Soveværelse med tæppe og indbyggede skabe. 2 værelser med et indbygget skab i hver- og gulvtæppe. Badeværelse med karbad og bruseniche, grå gulvstifter og lyseblå fliser på væggene.

I kælderen / underetagen finder man: Stort disponibelt rum / fyrrum med oliefyr og plads til vaskemaskine m.v. 70´er fliser på gulvet. Stort disponibelt rum, der fortrinligt egner sig til bibliotek eller opbevaringsrum / strygerum. I øvrigt med gulvtæppe. Viktualierum. Værksted / hobbyrum.

Garagen er selvfølgelig indbygget i underetagen / kælderen, således at man kan gå tørskoet fra bilen og ind i huset.

I haven, hvor græsset trænger til at blive lagt ned, finder man et drivhus og et fint redskabsskur. Haven er på ingen måde misligholdt, men bærer alene præg af, at kræfterne til sidst er sluppet op!

Man får FULD valuta for pengene her og mere til - kom gerne og kik, vi tilbyder en fremvisning!

Norup havde i øvrigt station på Randers-Hadsund jernbanestrækning fra 1883 til 1969. Stationsbygningen i Norup er bevaret på Norupvej 53. En ca. 8 km lang sti følger banen fra Havndal gennem Norup til Å Mølle ved Mariager Fjord, som ligger kun 2 km fra Norup.
I Norup og omegn er der en meget skøn natur, herunder å-dale og skove med gode muligheder for flotte gå-/løbe-/cykelture mv., bl.a. via den gamle jernbanestrækning. Golfbanen som ligger lige i "baghaven" til Norup er et topmoderne og fuldstændig fantastisk beliggende nyere anlæg, for dem som ønsker sig et sted at udøve en både spændende og oplevelsesrig hobby.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232