Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Glarbjergvej 85,

8930 Randers NØ

Ejerlejlighed, 73 m2

Fuldskærm

Flot og velholdte lejlighed - med spabad!

Glarbjergvej 85, 8930 Randers NØ

Velkommen til denne flotte og velholdte stuelejlighed på Glarbjergvej!

Herfra er du i gåafstand til alle byens fornødenheder, bl.a. indkøbsmuligheder, skole- og daginstitution, og bybussen går lige uden for døren.

Lejligheden fremstår virkelig flot, dejligt lys og indflytningsklar! Tidligere sælger har total renoveret lejligheden tilbage i 2010, hvor alt er blevet udskiftet. Lejligheden står stadigvæk flot og velholdt i dag, idet nuværende sælger har passet rigtig godt på den.

Lejligheden er indrettet med: Flot klinkebelagt entré, hvorfra der er adgang til resten af lejligheden. Super flot køkken med sorte skabselementer samt hvid bordplade, der er med til at give et flot helhedsindtryk, opvaskemaskine, komfur og amerikanerkøleskab. Lækker velindrettet stue med et skønt lysindfald - et godt samlingspunkt, når familie og venner kommer på besøg. Spiseafdelingen i stuen kan let inddrages til et ekstra værelse/kontor, såfremt man har brug for dette. Stort soveværelse med indbygningsskab. Slutteligt findes der et stort flot badeværelse med spabad.

Her findes gode fælles faciliteter i kælderen, såsom vaskekælder, tørrekælder, cykelkælder samt dit eget pulterrum på ca. 3 kvm.

Vi glæder sig til at vise denne flotte lejlighed frem for dig! Ring allerede i dag på 70256600 for en fremvisning - vi står klar alle ugens 7 dage!