Købsaftale underskrevet

Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Gl Landevej 36B,

9560 Hadsund

Grund, 1208 m2

Fuldskærm

Unik mulighed for at bygge sommerhus på vandsiden

Gl Landevej 36B, 9560 Hadsund

Nu har du muligheden for, at blive den nye ejer af denne store og ugeneret sommerhusgrund i Øster Hurup. Her får du virkelig mulighed for, at bygge dit drømme sommerhus og samtidig have en god placering i stille og rolige omgivelser.

Grunden spreder sig over 1.208 gode kvadratmeter, og med kun 323 meter til bølgen blå.

Grunden er ugeneret, da den ligger på en blind vej, og i skønne omgivelser. Her har du f.eks. Haslevgaarde Å, lige ved siden af grunden.

Der er spildevandskloakeret på ejendommen, men køber må påregne udgifter til tilslutning af el, vand og varme.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise alle ugens 7 dage!