Pris

2.025.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.510kr.


Gertrud Rasks Vej 72,

9210 Aalborg SØ

Villa, 99 m2

Fuldskærm

Flot toplansrækkehus tæt på Aalborg centrum

Gertrud Rasks Vej 72, 9210 Aalborg SØ

Lad jer betage af dette indbydende rækkehus, hvor en indholdsrig beliggenhed i Aalborg følger med. I får fornøjelsen af 99 veldisponerede kvadratmeter i to plan samt en herlig gårdhave med glasoverdækning.

Gulstenshuset præsenterer sig yderst velholdt udefra med vedligeholdesesfire træ/alu-vinduer fra 2015. I husets indre er en behagelig atmosfære hjulpet på vej af lyse og moderne elementer. Stuen forener sig med køkkenet, som tilsammen udgør boligens primære opholdsmiljø. Her ses flotte, lyse parketgulve i asketræ, og køkkenet fra JKE Design fremstår stilrent med hvide, grebsfrie fronter og en bordplade af massiv granit.

Endvidere byder stueplanet på et pænt badeværelse med gulvvarme og plads til vaskefaciliteter, mens I på førstesalen møder en lys repos, to gode værelser og yderligere et badeværelse. Både værelser og repos byder på integrerede skabe, og fra det ene værelse er der en langstrakt udsigt over det grønne Aalborg. Ude venter en glasinddækket havestue tilknyttet en solrig fliseterrasse, hvor I kan færdes ugeneret.

Med bopæl i bydelen Gug bor I blandt imødekommende naboer i et lukket kvarter, hvor I har kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.

Den unge børnefamilie kan finde sig godt til rette her, hvor Byplanvejens Skole befinder sig blot 900 meter fra matriklen. Derudover får I let til daginstitutioner, sportsaktiviteter, butiksliv og indkøbsmuligheder, og I når hurtigt Aalborg centrum på cykel. Tilsvarende kort cykelafstand får I til Gigantium, Aalborg Universitet og det kommende universitetshospital. Endelig tilgodeses I af fredfyldte omgivelser i det naturskønne Østerådalen, der breder sig få skridt fra hjemmet.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666