Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Fuglebakken 4,

9560 Hadsund

Villa, 109 m2

Fuldskærm

1-plansvilla på 109 kvm. i Skovkvarteret.

Fuglebakken 4, 9560 Hadsund

Regulær gulstensvilla i et plan, beliggende på en fin skovgrund på Fuglebakken, i Skovkvarteret. Der hører en god have til ejendommen, som er i flere plan.

Sælger har passet ejendommen og udført indtil flere forbedringer indendørs. Her kan bl.a. nævnes fornyelse af gulve i hele huset samt en gennemgribende renovering af badeværelset.

Villaen INDEHOLDER: God stor og bred entre / forgang med indbyggede skabe og laminatgulv. Soveværelse med indbyggede skabe og laminatgulv. Nyere badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv samt vaskeplads i korrekt højde, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort værelse (tidligere 2 værelser), med laminatgulv og indbygget skab. Pænt køkken med spiseplads og laminatgulv. Baggang med klinkegulv. Vinkelstue med laminatgulv og udgang til udestue / væksthus, udført i glas.

Endvidere udhus samt carport, hvor nogle plader er afmonteret.

Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232