Pris

885.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.187kr.


Frugtvejen 70,

9620 Aalestrup

Villa, 322 m2

Fuldskærm

GLIMRENDE VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

Frugtvejen 70, 9620 Aalestrup

Velkommen til Frugtvejen 70 i Aalestrup - her ligger en herlig villa der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller parret, der er kompromisløse med både design, plads og placering.

Hjemmet er opført i 1900, det har derfor en fantastisk historie og sjæl. Udvendigt bydes man velkommen af indkørslen, med udformning som en gårdsplads. Derudover har hjemmet på en fremragende have, som byder på meget grønt, med mange smukke planter. Boligen tilbyder strålende terrasser, hvor to er delvist overdækket - da de ligger på begge sider af huset, har man mulighed for at nyde solens stråler fra den står op til den går ned - imens man nyder udsigt over den åbne natur.

Indvendigt i villaen fortsætter herlighederne - og man bliver budt velkommen indenfor gennem den store gæstfri entré. Det dejlige køkken er holdt i en flot hvid stil, med en hjemlig atmosfære. Fra køkkenet er der adgang til den gode vinkelstue hvor rummets fine facon og lysindfald gør at det næsten ligger op til hyggelige stunder i godt selskab. Der ligger også på stueetagen et rustikt badeværelse, med separat brus, samt et godt værelse. Fra bagindgangen har man adgang til den solrige udestue og den gildesal, der byder på en dejlig atmosfærer, loft til kip og en hems. På førstesalen findes der et værelse, et køkken, badeværelse og et glimrende disponibelt rum, hvorfra man har udgang til den solrige svalegang.

Med marker og smuk natur som naboer får I med denne villa muligheden for at vælge byen fra eller til! I nærområdet finder I masser af smukke vandreruter, hvor I kan gå på oplevelse i den danske natur. Blot en 6 mins køretur til Aalestrups hyggelige by finder I alt lige fra indkøb, takeawaysteder, restauranter til skole, daginstitutioner og friluftsbad. Efter en lang dag ude kan I nemt vende hjem i trygge omgivelser og lade villaens rolige atmosfære omgive jer. Alt i alt en charmerende villa i idylliske omgivelser tæt på bylivet i Aalestrup!

Kan anvendes som fritidshus.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån