Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Fruerlundvej 43,

9560 Hadsund

Boliglandbrug, 78 m2

Fuldskærm

Nedlagt landbrug med fantastiske udbygninger!

Fruerlundvej 43, 9560 Hadsund

Velkommen til Fruerlundvej 43 i Øster Hurup. Her får du en nedlagt landbrugsejendom med mange muligheder. Hele herligheden byder på 78m2 bolig, med mulighed for at udnytte tageetagen, og samtidig byder ejendommen på udbygninger på hele 253m2.

Selve boligen byder på en fin entre, som giver adgang til badeværelset, samt til køkkenet. Badeværelset har en fin størrelse og byder på mange muligheder. Køkkenet er i fine lyse træelementer, med trægulve. Her er der mulighed for, at åbne op ind til stuen. Fra køkkenet er der adgang til stue og til soveværelset. Den store lyse stue, er med trægulve, og har et rigtigt godt lysindfald, da der kommer lys ind fra alle sider. Stuen byder op til, at man kan have både en spiseafdeling og samtidig også plads til en sofaafdeling, hvor man kan slappe af efter en lang dag på arbejde. Soveværelset har en god størrelse, samtidig er der et godt lysindfald og så vågner man endda til en fin udsigt.

Tagetaget er ubenyttet, men her er der rig mulighed for at benytte etagen og etablere et par værelser. Etagen er nem at gå til, for dig der har hænderne skruet rigtigt på. Her kan du altså selv sætte dit helt eget præg fra starten af.

Udbygningerne er der masser af, og de er perfekte for dem der har brug for enten en butik, lager eller kontorlokale. Her er der mange muligheder. Udbygning 1 byder på 108m2, hvor der er gulvvarme og flisebelagt gulv. Her har der tidligere været butik med stor succes. Her er der mange mulighed, om så du er selvstændig eller vil bruge udbygningen som en gildesal.

Udbygning 2 byder på hele 126m2 og er en staldbygning, hvor der ikke er isoleret. Her er der højt til loftet, og mange muligheder. Sælger har tidligere haft lysstøberi i bygningen og den egner sig derfor særdeles godt til brug af håndværker. Det er nemt, at etablere en port i enden af bygningen. Alt i alt, er det to virkelig gode udbygninger, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan udrette i disse fantastiske bygninger.

Grunden byder på hele 10.322m2, hvor enden og noget af siden er af grunden er skov. Derudover er grunden nem at vedligeholde, da den primært er udlagt til græs, og derfor ikke kræver grønne fingre for at fremtræde præsentabelt.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Lyder dette som DIT drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - VI står klar til at fremvise boligen alle ugen 7 dage!!