Pris

995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.296kr.


Frederikshøjvej 26,

9560 Hadsund

Villa, 127 m2

Fuldskærm

Klart det billigste rækkehus på vejen!

Frederikshøjvej 26, 9560 Hadsund

Her udbydes et fint rækkehus, i det dejlige område på Frederikshøjvej, beliggende på 187 m2 grund. Rækkehuset ligger i roligt villaområde med fællesområde med blandt andet gyngestativ og gode naboer. Desuden har du skøn natur og gode stisystemer til både dyrehaven og Rosendalssøen og så er du i gåafstand til centrum hvor du finder alt du har behov for i hverdagen.

Indeholder i stueplan: Entré, køkken/alrum med brændeovn, store vinduespartier og udgang til skøn terrasse, god stue, badeværelse med bruseniche og lille bryggers med plads til vaskemaskine. På 1. salen er der repos, depotrum, stort soveværelse, 2 gode værelser det ene med fransk altan.

Til huset hører en carport og et redskabsskur.

Desuden er der fællesarealer med perlestensbelagt parkeringsplads, samt mindre græsarealer til børnenes spil og leg eller bare til at mødes for en snak med en af naboerne.
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!

Lyder dette som dit drømmehjem, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Troels Bove

Ejendomsmægler

troels@tom-pedersen.dk

30205891