Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Forbindelsesvej 6,

9510 Arden

Villa, 154 m2

Fuldskærm

Rødstensvilla i 3 plan!

Forbindelsesvej 6, 9510 Arden

Hermed udbydes til salg i Astrup - i yderste række mod Skørping og Arden; stor og rummelig rødstensvilla i hele 3 plan, med godt 250 kvm. bolig, inklusive kælder og 1. sal.

For den rette køber er her et godt stort og meget rummeligt hus, med mange muligheder for at sætte eget præg og indføre egne ideer m.v.

Grundlæggende et solidt og velbygget hus.

Villaen er beliggende på en stor og ugeneret grund, med en stor have omgivet af høje træer, hegn og buske m.v.

INDEHOLDER: Vindfang med fast gulv og adgang til toilet. Entre / hall med indbyggede skabe, tæppebelagt trægulv og trappe til 1 sal. Køkken med nedgang til kælderen. Opholdsstue med parketgulv. Pejsestue med plankegulv og udgang til terrasse. Der er spiseplads i det ene hjørne i stuen.

1. sal med: Repos. Værelse. Soveværelse / værelse med skab. Værelse med indbygget skab. Badeværelse med karbad. Stort soveværelse med fransk altan og indbyggede skabe.

Kælder med: Stort trapperum (egnet til opbevaring). Entrerum. Depot / fryserrum. Fint værksted. Depot. Fyrrum med stokerfyr. Vaskerum.

Smøg ærmerne op og find de gode ideer frem. Her er ejendommen der kan blive et slot, når du er færdig med at rode og regere!


Villaen ligger i landsbyen Astrup i det sydlige Midthimmerland mellem Arden og Hadsund. Astrup har en velfungerende friskole med klasser til 9. klasse, der er børnehave, idrætsfaciliteter og dagligvarebutik.
Det er en velfungerende landsby med et aktivt foreningsliv.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232