Pris

545.000kr.

Ejerudgift pr. md.

841kr.


Eveldrupvej 13,

9620 Aalestrup

Villa, 100 m2

Fuldskærm

Klassisk 60’er-villa i naturskønne Simested!

Eveldrupvej 13, 9620 Aalestrup

Lad boligjagten tage jer med til den lille, naturskønne by, Simested, som placerer sig en fem minutters køretur udenfor Aalestrup. Som nabo til landsbykirken finder I jeres nye hjem, og her er tale om en klassisk 60'er-villa, hvis 100 kvadratmeter rummer et stort potentiale for såvel parret som den lille familie. Her kan I slippe boligdrømmene løs!

I bliver budt velkommen af en traditionel gulstensvilla med byggeåret, 1969, og huset har selskab af en muret garage, der kan give plads til enten bilen eller værkstedet. Herefter går turen indenfor i huset, som er indrettet med to indgangspartier, så I vælger selv, om I vil tage turen ind gennem entréen eller bryggerset.

Pladsen er godt fordelt, så planløsningen folder sig ud med bl.a. et rummeligt flisebadeværelse, der er indrettet med badekar, og dertil kommer to værelser, der begge byder på indbyggede skabe til garderoben. Herefter bindes hjemmet sammen af de to opholdsrum, som tæller et funktionelt vinkelkøkken og ikke mindst en stor stue, hvor der er rigelig plads til at samles. Huset rummer et væld af muligheder, og I kan eksempelvis åbne op mellem stue og køkken, hvis I drømmer om ét stort leverum med køkken-alrum og stue ud i ét.

Fra stuen kan I træde videre til udestuen, som herfra leder jer direkte videre til grønne omgivelser i haven. Herude kan I indrette jer med alt fra højbede til dejlige terrasser, der lader jer følge solen, og I vil sidde med udsigt til de høje, flotte træer, der omkranser grunden. I bor med naturen som nabo, for bag træerne venter de åbne marker, så med adresse i Simested får I opfyldt ønsket om at flytte ud til den friske luft. Samtidig vil den korte køre- eller cykeltur ind til Aalestrup give jer nem adgang til såvel indkøbsmulighederne som skole, pasningstilbud og foreningslivet.

Velkommen til Eveldrupvej 13.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803