Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Eskildshøj 14,

9560 Hadsund

Fritidshus, 82 m2

Fuldskærm

Sjælden udbudt sommerhus på prima placering!

Eskildshøj 14, 9560 Hadsund

Nu har du muligheden for at erhverve dig dette dejlige sommerhus på 82 kvm, med en perfekt beliggenhed og KUN 100-150 meter til vandet. 1500 meter til byens centrum, med alt hvad man har behov for af indkøbsmuligheder, herunder Brugs, bager, restauranter samt tøjforretninger.

Sommerhuset ligger ugeneret på stikvej, i et af de mest rolige og populære sommerhuskvarterer. Et godt sted at nyde fritiden i fred og ro, og så endda med kort afstand til feriebyen, hvor man tydeligt mærker "pulsen" på sommerlivet, ungdommen og den stemningsfyldte atmosfære. En god oplevelse!

Grunden er 1.327 kvm stor kuperet naturgrund, her er der 2 dejlig terrasser hvor solen kan fanges hele dagen, så er du til afslapning og hygge så er dette lige stedet for dig.
Sommerhuset indeholder: Køkken i åben forbindelse til stuen med udgang til sten terrasse. 3 gode værelser af forskellig karakter. Endvidere lyst badeværelse med bruseniche og klinkegulv.
Hele herlighed er malet hvid, så ALT fremstår dejlig lyst!

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på 70 25 66 00
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232