Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Engdiget 48,

9620 Aalestrup

Andelsbolig, 79 m2

Fuldskærm

Dejlig andelsbolig midt mellem by og natur!

Engdiget 48, 9620 Aalestrup

Er I et par på udkig efter næste boligkapitel? Hører I måske til blandt seniorerne, der leder efter lidt færre kvadratmeter med mindre vedligehold? Så findes svaret på Engdiget 48, hvor der venter jer et dejligt rækkehus, som ligger trygt og godt på et lukket vænge lige ud til skøn natur og med kort vej til bylivet.

Vender I blikket mod huset, kan I allerførst parkere bilen få skridt fra hoveddøren, så det er intet problem, når I vender hjem med de store indkøb. Herefter bydes I velkommen af en fin forhave, som indrammer rødstenshuset, og haven løber omkring det meste af huset, for I har kun naboer til den ene side.

Når I bevæger jer indenfor, kan I starte turen i enten entréen eller bryggerset, for huset er indrettet med to indgangspartier. I entréen er der indbygget skabsplads til sko og overtøj, og i bryggerset er der plads til såvel vaskefaciliteter som opbevaring. Samlet set råder boligen over 79 velindrettede kvadratmeter, og den gode planløsning giver jer også et rummeligt badeværelse, to værelser og et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue ligger ud i ét. Her får hjemmet sit naturlige samlingssted, og fra stuen åbnes der samtidig op til nogle fine bonuskvadratmeter i form af en udestue, hvor I kan tage forskud på forårssæsonen. Når sommeren derimod gør sit indtog, kan I rykke tilværelsen ud i solen på den sydvendte fliseterrasse, hvor I sidder dejligt ugeneret i den lukkede have.

I flytter ind i en hyggelig andelsforening bestående af rækkehuse, som siden 1987 har ligget her i de naturskønne rammer, hvor de små, lukkede veje placerer sig i første parket til det åbne marklandskab. Der venter jer altså en tilværelse i fred og ro, og samtidig skal I ikke gå på kompromis med afstanden til de daglige gøremål, for i en radius af 1,5 kilometer finder I alt fra byens gode indkøbsmuligheder til diverse specialbutikker, apoteket, lægehuset og meget andet.

Velkommen hjem!