Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Enebærvænget 8,

9560 Hadsund

Fritidshus, 106 m2

Fuldskærm

Sommerhus fra 2005 med PLETFRI tilstandsrapport!

Enebærvænget 8, 9560 Hadsund

Sommerhus i Als Odde. Her er ca. 600 meter til stranden. Sommerhuset er fra 2005 og på hele 106 kvm. bolig – skønt beliggende på en 2.500 kvm. stor lukket grund, hvor du kan nyde freden og roen 100%. Her er også tale om et sommerhus med noget så sjælden set som en fejlfri tilstandsrapport.
Husets hjerte er det åbne køkken/stue, som fungerer som familiens mødested, hvor man kan hænger ud og hygger sig. Her har du også udgang til den dejlige terrasse. 4 gode værelser, 2 dejlige badeværelser - et med brus, toilet, vaskesøjle og sauna - det andet fremstå som et gæstetoilet -begge badeværelser med gulvvarme. Hele sommerhuset er med loft til kip, gode lyse trævægge som loft, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse samt en hyggelig indretning. Derudover bl.a. brændeovn, sauna og fiberinternet.
Haven er godt lukket af og ligger på en fin naturgrund, hvor der naturligvis skal slås græs, men grunden støder op til den vilde natur, så her er alle muligheder for at opleve det skønne dyreliv. På husets terrasse kan man nemt krybe i ly under den overdækkede terrasse, hvis det skulle dryppe lidt fra oven. Eller bare sæt kaffe over, tag den med ud og nyd stilheden.
Hvis du er typen, der elsker fred og ro, er dette lige noget for dig!
Desuden er her tillige en fantastisk indbygget carport på 23 kvm.
Står man med tanke om udlejning, er her også mulighed for at gøre en god investering, idet sælger oplyser, at han har haft en lejeindtægt i 2019 på lidt over kr. 40.000,- og et hus der ikke skal gøres noget ved i de næste mange år. Alt i alt en kanon investering!
Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put ’n Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.