Pris

1.245.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.625kr.


Elmevej 12,

9550 Mariager

Villa, 180 m2

Fuldskærm

Usædvanlig FLOT 1-plansvilla i Assens!

Elmevej 12, 9550 Mariager

Hele vejen igennem en pragtfuld gulstens 1-plansvilla på Elmevej i Assens. Der er hele 180 kvm. villa, som er både velindrettet, flot og stilfuldt renoveret. Det er et pragteksemplar, som man som køber bør opleve!

Her er hvad man får i de veldisponerede 180 kvm.:
Flot rummelig og renoveret bryggers / baggang med opvarmet klinkegulv og masser af skabe, herunder nogle indbyggede. Fordelingsgang med bøgeparketgulv. Soveværelse med ludbehandlet bøgeparketgulv og indbyggede skabe. Værelse med laminatgulv og indbyggede skabe. Renoveret badeværelse (fra 2016), med opvarmet klinkegulv og bruseniche samt håndklædetørrer. Rummelig, renoveret forgang / entre, med flot opvarmet klinkegulv. Renoveret gæstetoilet med flot opvarmet klinkegulv. Værelse med laminatgulv og indbygget skab. Stor vinkelstue med bøgeparketgulv, opdelt i spiseafdeling samt pejseafdeling (fra 1978), med opvarmet klinkegulv og brændeovn. Stort køkken / alrum, som kan opdeles. Her er et fantastisk elegant køkken i lys eg, med stor spiseplads og flot klinkegulv samt bøgeparketgulv.

Endvidere en dejlig stor muret garage, der har klinkegulv og el-port. Herfra adgang til brændeskur.

Haven er et kapitel for sig. Den skal simpelthen opleves. Alt er arrangeret i flotte bede, med stensætninger, granitskærver, træer og buske. Et imponerende syn!

Elmevej er en af flere små villaveje i Assens. I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

HER FÅR DU KORT SAGT EN SUPER-BOLIG MED GOD PLADS TIL FAMILIEN - VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE BOLIGEN - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232