Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Egevej Væltesbakke 11,

9560 Hadsund

Fritidshus, 63 m2

Fuldskærm

PRIMA sted - PRIMA beliggenhed - Spændende og velholdt sommerhus!

Egevej Væltesbakke 11, 9560 Hadsund

Egevej 11 i Væltesbakke, Øster Hurup!

PRIMA sted - PRIMA beliggenhed på en bakke, der stikker op i terrænet og giver ejeren en af de højeste grunde / beliggenheder i udstykningen. Iøvrigt kommer man ikke tættere på byens centrum, når man samtidig vil ligge i et sommerhusområde.
Adgangsvejen ind til huset, er stille og rolig via grusbelagt vej.

Sommerhuset INDEHOLDER: Entre / gang med laminatgulv og indbygget skab. Badeværelse med bruseniche, spa-badekar og adgang til sauna samt vaskeplads, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er tillige pæne fliser på gulv og vægge i rummet. Soveværelse med dobbeltseng, skabe og tæppe på gulvet. Opholdsstue med laminatparket og loft i kip. Herudover et godt lysindfald fra de 2 store vinduespartier og yderligere i åben forbindelse til køkken / alrummet, der ligeledes har laminatparketgulv, loft till kip og en dejlig spiseplads. Værelse med 1½ seng og skab.

Der er brændeovn som varmer både stuen og køkken / alrummet op. Fra alrummet udgang til hele 3 terrasser. En der vender mod øst, en der vender mod syd, øst og vest og en der vender mod vest.

Annekset, der er bygget sammen med huset, består af: Entre. Badeværelse med bruseniche og 2 værelser med 2 senge i hver samt depot.

Endvidere indbygget redskabsrum og et fritliggende skur i haven, som står tæt på skelet over mod naboen og skærmer herfor.

Det er et pragtfuldt sted det her, som man bør tage et kik på!

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232