Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Egevej 4,

9550 Mariager

Villa, 103 m2

Fuldskærm

God beliggenhed i Assens - TÆT PÅ NATUREN!

Egevej 4, 9550 Mariager

Her udbydes en rigtig dejlig etplansvilla, med en god beliggenhed i Assens by. Villaen er fra 1969, og solidt opført i gule teglsten, eternittag og med termovinduer (sortmalede vinduesrammer og træværk, hvilket giver et godt modspil til de gule teglsten).

Villaen er beliggende på en 1.230 kvm. stor hjørnegrund, som har 2 hyggelige terrasser, skøn lukket have, som delvis er udlagt med græsplæne og et område udlagt som naturgrund. Haven er flot omkranset med bøgehæk omkring, så man kan færdes helt frit og uforstyrret.

VILLAEN INDEHOLDER: Entre/fordelingsgang (med fordeling til de fleste rum). Pænt, lyst og velholdt køkken med lille spiseplads. Stor stue med god plads - her er et godt lysindfald fra det store vinduesparti, hvor der ligeledes er udgang til terrassen og haven. 3 værelser. Pænt og velholdt badeværelse med karbad og gulvvarme. Endvidere baggang/brygges med god plads.

En rigtig fin bolig med 103 gode velindrettede kvadratmeter – helt uden spildplads! Her er plads til familien og tilmed til en særdeles fornuftig og overkommelig pris!

Der er endvidere garage og stort udhus/redskabsrum/værksted.

Beliggenheden er god – Her er ikke langt til skoven og midtbyen med indkøb. Yderligere er der kort afstand til Assens Skole. Du kan komme til skolen uden at skulle krydse nogen veje.

RING TIL OS PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR TIL FREMVISNING AF VILLAEN ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Egevej er en af flere små villaveje i Assens. I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

Se mere om Assens by på assensby.dk
tjekditnet.dk for at se hvilket netforbindelser, der mulige på adressen.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232