Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Egelunden 54,

9560 Hadsund

Fritidshus, 74 m2

Fuldskærm

Totalt moderniseret sommerhus direkte i skoven.

Egelunden 54, 9560 Hadsund

Velkommen ude i den grønne skov, hvor fuglene de synger.

Her er dejligt på denne 1.240 kvadratmeter store og helt lukkede sommerhusgrund, hvorfra man alene ser naturen. Man er helt ugeneret på denne sommerhusgrund, hvad enten man befinder sig udenfor eller indenfor.

Går man indenfor, vil man kunne konstatere følgende indretning i sommerhuset: Fra bagerste pæne nyere træterrasse, som er forhøjet / et niveau over haven / jorden, træder man ind i huset til det store nyere køkken, med indbygget skab, kogeø, klinkegulv og i åben forbindelse til stuen. Flot nyere og pænt stort badeværelse med bruseniche, spabad og klinkegulv. Opholdsstue med klinkegulv, trappe til 1. sal, brændeovn og udgang til den store træterrasse foran huset, som er delvist overdækket. Stuen er opdelt / udnyttet med en opholdsafdeling og en spiseafdeling, lige op til køkkenet.

På 1. sal findes: Lille repos og 2 soveværelser med laminatgulv - begge rum med udgang til en altan / svalegang. En stor og en lille.

Endvidere fritliggende carport og redskabsrum.

Sælger har foranlediget udarbejdet et TILBUD på udlejning af huset.
Dette som kan rekvireres hos Mæglerringen Øster Hurup, udviser en estimeret udlejningsindtægt på kr. 38.954,00.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området!
Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Mod nord kan I hurtigt tage bilen til indkøb i Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i den nærliggende ferieby Øster Hurup og her er også et badeland, legeland, bowlingcenter mm, hvis vejret skulle drille.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232