Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Egelunden 53,

9560 Hadsund

Fritidshus, 49 m2

Fuldskærm

Charmerende sommerhus på Egelunden.

Egelunden 53, 9560 Hadsund

Velholdt og indbydende sommerhus i det skønne naturområde Helberskov. Dette charmerende sommerhus ligger på en stor grund på hele 1.225 kvm. som prima er udlagt som græsplæne. Her får man fred og ro i det særdeles attraktive og børnevenlige sommerhusområde, som Egelunden i Helberskov repræsenterer. Fuglene kvidrer, og her er naturen og det rige dyreliv helt tæt på, så al hverdagens stress og jag forsvinder som dug for solen!

Selve huset virker med sine 49 kvm. umiddelbart ikke stort, men det snyder lidt, for det føles bestemt større. Det er meget velindrettet og indeholder: Dejlig stue med gulvtæppe, hvide vægge og loft, og åben forbindelse til et fint køkken med god spiseplads.~ 2 værelse også med gulvtæppe, hvide vægge og loft.~deværelset er det ikke gjort så meget ved, men det fremstår stadigvæk i fin stand. Sommerhuset opvarmes med elvarme, og har desuden en varmepumpe der er fjernestyret. Fra stuen er der udgang til den dejligste overdækkede træterrasse. Herudover er der en meget garage på 18 kvm., som man med få midler, sagtens kan gøre til et lille anneks og herved skabe et par sovepladser ekstra.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Mod nord kan I hurtigt tage bilen til indkøb i Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i den nærliggende by Øster Hurup og her er også et badeland, legeland, bowlingcenter mm, hvis vejret skulle drille.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!