Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Egelunden 47,

9560 Hadsund

Fritidshus, 64 m2

Fuldskærm

Skønt og meget velpasset sommerhus i Helberskov!

Egelunden 47, 9560 Hadsund

Velkommen til Egelunden 47 i Helberskov. Her befinder vi os på en 1.225 kvadratmeter stor grund. Grunden er meget privat og omkranset af træer og buske, ligesom udhuset danner en vinkel med selve huset, så der her er skabt et fantastisk fint gårdhavemiljø. Man er derfor helt ugeneret på denne sommerhusgrund, hvad enten man befinder sig udenfor eller indenfor!

Velkommen indenfor i det fine sommerhus. Sommerhuset byder på 64 virkelig veludnyttede kvadratmeter. Det første, man kommer ind i, er husets entré/fordelingsgang, som fordeler værelser, toilet og badeværelse fra køkken-alrummet. Badeværelset er i fine lyse elementer og med en god bruseniche. Toilettet er ligeledes i fine lyse elementer. Videre ind i huset er der 2 gode store værelser, hvor man enten kan have en dobbeltseng i hvert værelse, eller også mulighed for køjeseng. Køkken-alrummet er hjerterummet i sommerhuset! Her er der et dejligt stort rum med godt lysindfald fra alle sider. Her er der plads til, at du kan kokkerere i køkkenet, imens du sagtens holder øje med, hvad resten er familien beskæftiger sig med. Der er en god spiseplads, og man har desuden også god plads at boltre sig på i opholdsafdelingen, fx på sofaen efter en lang dag ved vandet! Fra køkken-alrummet er der udgang til en overdækket sydvestvendt terrasse på HELE 19 gode kvadratmeter. Her kan man sidde ude til langt hen på aftenen, da man både har læ og tag over hovedet! Man har desuden også adgang ud til den stenbelagte gård, der udover at være en særdeles hyggelig plads giver adgang til det 23 kvadratmeter store udhus, hvori der er findes yderligere 2 værelser, så her er der plads til at man kan have hele familien på besøg. Desuden værksted/redskabsrum. Huset opvarmes med elvarme, varmepumpe samt brændeovn.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området!
Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Mod nord kan I hurtigt tage bilen til indkøb i Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i den nærliggende ferieby Øster Hurup og her er også et badeland, legeland, bowlingcenter mm, hvis vejret skulle drille.

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!!!