Pris

595.000kr.

Ejerudgift pr. md.

906kr.


Egelunden 43,

9560 Hadsund

Fritidshus, 56 m2

Fuldskærm

Charmerende sommerhus i Helberskov!

Egelunden 43, 9560 Hadsund

Velkommen til Egelunden 43 i Helberskov. Her befinder du dig på en 1.250 kvadratmeter stor grund. Grunden er meget privat og omkranset at både træer og buske. Alt i alt har man meget privatliv på denne sommerhusgrund, hvad enten man er inden- eller udenfor.

Et særdeles fint og velpasset, charmerende og hyggeligt sommerhus, som her udbydes til en "skarp" pris!

Velkommen indenfor i det fine sommerhus. Huset spreder sig over 56 virkelig velindrettede kvadratmeter. Det første man kommer ind i, er husets stue/køkken-alrum. Køkken-alrummet er husets hjerterum, og samlingsstedet i huset. Her er der lyse farver, et godt lysindfald, og med loft til kip. Det sørger for, at der er meget luft i rummet, og giver samtidig virkelig meget lys samtidig med, at rummet stadig besidder utrolig meget hygge og sjæl! Køkkenet er i fine lyse elementer, og her er der plads til, at du kan stå og kokkerere, alt imens du kan holde øje med hvad familien laver, hvad enten de er udenfor eller indenfor. I stuen er der en god spiseplads, samtidig med, at der er en sofaafdeling, hvor du kan slappe af efter en tur ved vandet. Fra stuen er der udgang til den delvist overdækkede terrasse, der både er syd og vestvendt. Her kan man sidde ude til langt hen på aftenen, da man både har læ og tag over hovedet! I den anden ende af huset, finder du 2 gode værelser og et badeværelse. I værelserne har sælger valgt af have en dobbeltseng i det ene værelse og køjeseng i det andet. Badeværelset er i fine lyse elementer, og med fin plads. Udenfor finder man et ekstra værelse, hvori der er plads til en dobbeltseng, dette med indgang direkte fra terrassen.

Ved sommerhuset finder du en rigtig fin carport, hvor der er god mulighed til både opbevaring af havemøbler og haveredskaber, men selvfølgelig også med god plads til at parkere bilen!

Huset opvarmes med el, nyere varmepumpe og brændeovn.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området!
Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Mod nord kan I hurtigt tage bilen eller cyklerne til indkøb i Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i den nærtliggende ferieby Øster Hurup, og her er også et badeland, legeland, bowlingcenter mm., hvis vejret skulle drille!

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711