Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Egelunden 43,

9560 Hadsund

Fritidshus, 56 m2

Fuldskærm

Charmerende sommerhus i Helberskov!

Egelunden 43, 9560 Hadsund

Velkommen til Egelunden 43 i Helberskov. Her befinder du dig på en 1.250 kvadratmeter stor grund. Grunden er meget privat og omkranset at både træer og buske. Alt i alt har man meget privatliv på denne sommerhusgrund, hvad enten man er inden- eller udenfor.

Et særdeles fint og velpasset, charmerende og hyggeligt sommerhus, som her udbydes til en "skarp" pris!

Velkommen indenfor i det fine sommerhus. Huset spreder sig over 56 virkelig velindrettede kvadratmeter. Det første man kommer ind i, er husets stue/køkken-alrum. Køkken-alrummet er husets hjerterum, og samlingsstedet i huset. Her er der lyse farver, et godt lysindfald, og med loft til kip. Det sørger for, at der er meget luft i rummet, og giver samtidig virkelig meget lys samtidig med, at rummet stadig besidder utrolig meget hygge og sjæl! Køkkenet er i fine lyse elementer, og her er der plads til, at du kan stå og kokkerere, alt imens du kan holde øje med hvad familien laver, hvad enten de er udenfor eller indenfor. I stuen er der en god spiseplads, samtidig med, at der er en sofaafdeling, hvor du kan slappe af efter en tur ved vandet. Fra stuen er der udgang til den delvist overdækkede terrasse, der både er syd og vestvendt. Her kan man sidde ude til langt hen på aftenen, da man både har læ og tag over hovedet! I den anden ende af huset, finder du 2 gode værelser og et badeværelse. I værelserne har sælger valgt af have en dobbeltseng i det ene værelse og køjeseng i det andet. Badeværelset er i fine lyse elementer, og med fin plads. Udenfor finder man et ekstra værelse, hvori der er plads til en dobbeltseng, dette med indgang direkte fra terrassen.

Ved sommerhuset finder du en rigtig fin carport, hvor der er god mulighed til både opbevaring af havemøbler og haveredskaber, men selvfølgelig også med god plads til at parkere bilen!

Huset opvarmes med el, nyere varmepumpe og brændeovn.

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallorca.
I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget.
I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!