Pris

645.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.044kr.


Egelunden 32,

9560 Hadsund

Fritidshus, 60 m2

Fuldskærm

Charmerende og velpasset sommerhus - beliggende på skøn naturgrund!

Egelunden 32, 9560 Hadsund

Kære køber, her har vi fornøjelsen af at kunne præsentere et ”rigtigt sommerhus” - beliggende i det altid attraktive og populære sommerhusområde Egelunden i Helberskov!

Allerede når man ankommer til huset, bliver man i godt humør og får smil om læben - vi er flere gange blevet mødt af fasankokken, som kommer gående meget majestætisk, ganske som om han ejer hele stedet - og samtidig har husets glade stærke gule farve og den flotte kontrast til det røde tag bare i sig selv en smittende effekt på ens humør!

Sommerhuset bærer husnummeret 32, og er fredeligt og roligt placeret på en lukket stikvej - i lige linje kun ca. 400 meter fra havet!

Huset byder både ude og inde på hygge, sjæl og originalitet - det er opført i 1972, og er ellers løbende vedligeholdt og opgraderet, så det fremstår knivskarpt og meget velpasset! Det rummer i alt 83 gode kvm. - bestående af 60 velindrettede kvm. bolig samt et indbygget udhus på 23 kvm., dette er i fineste kvalitet og kan med bare en anelse snilde nemt tillægges selve boligen! Huset er opført som et vinkelhus, hvor den ene fløj består af køkken og stue, mens de 3 værelser og badeværelset er samlet i den anden! Alt fremtræder lyst og venligt og med gode store vinduespartier!

Sommerhuset er beliggende på en fantastisk skøn naturgrund på 1.200 kvm. - kort sagt én af de bedste, vi til dato har set i Egelunden! Haven er etableret med græsplæne og god plads til aktiviteter for hele familien, ligesom haven byder på forskellige hyggekroge rundt om huset og en dejlig stor overdækket træterrasse mod syd/vest, placeret i vinklen, som er naturligt skabt af husets to fløje! Der er lysnet og åbnet fantastisk godt op omkring selve huset - men alligevel fremtræder grunden dejligt delvist lukket, flot omkranset af buske og træer!

Sommerhuset INDEHOLDER: Hyggeligt lyst køkken i åben forbindelse med stor stue, der rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dette er husets hjerte, og er karakteriseret ved dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og en deraf følgende hyggelig og rar stemning. I husets anden afdeling finder vi entré/fordelingsgang, badeværelse med klinkegulv og brusebad, samt 3 værelser, det ene pt. indrettet med køjeseng. Begge husets ”afdelinger” har særskilt indgang fra/udgang til den overdækkede terrasse. Sommerhuset er el-opvarmet, og har desuden brændeovn! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!

Udover de 60 kvm. bolig byder huset som tidligere nævnt på et 23 kvm. stort indbygget udhus, hvor kun fantasien sætter grænsen for anvendelsesmulighederne? Her er bl.a. husets vaskemaskine pt. placeret - og der er lyst og venligt pga. ovenlysvinduer! Der er direkte indgang til udhuset fra køkken/stue via en foldedør, og samtidig er der yderligere to særskilte indgange direkte fra haven, disse placeret på hver sin side af huset!

Tillige carport med både redskabsrum og brændeskur - så her er pladsen til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv.

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallorca.
I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget.
I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711