Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Drosselvej 16,

9550 Mariager

Villa, 102 m2

Fuldskærm

Billig rødstensvilla i Assens!

Drosselvej 16, 9550 Mariager

God solid 3-plans villa, opført 1958 i røde rillede teglsten og med eternittag a la skifertag. Vinduerne i ejendommen trænger for en dels vedkommende til udskiftning. Nogle af kældervinduerne er dog udskiftet til plastvinduer.

Ejendommen er beliggende øverst oppe på Drosselvej, i "fuglekvarteret", Assens. Her er ikke langt ind til midten af byen, hvor bl.a. både Brugs, skole og idrætsplads med hal findes. Herudover er Mariager Fjord relativt tæt på - knap. 1500 meter!

Området er skønt, både for så vidt angår naturen, herunder fjorden, beliggenheden og områdets infrastruktur. Man når Randers på 20 minutter, Aalborg på 50 minutter og Århus på 60 minutter.

Villaen INDEHOLDER: Vindfang. Entre med trappe til 1. sal og til kælderen. Køkken med spiseplads. Lyst badeværelse med bruseniche. Opholdsstue med udgang til terrasse.

På 1. sal findes: Repos. Stort soveværelse med skabsvæg. Værelse.

Kælderen består af følgende rum: Trapperum med trappe til stueetagen. Indgangsrum med dør ud til kælderhals. Vaskerum. Værksted. Disponibelt rum, som tidligere har fungeret som børneværelse.

Endvidere muret fritliggende garage.

Der hører en god stor og lukket have til ejendommen. I denne er det kun fantasien som sætter grænsen, for den fremtidige udfoldelse!


RING TIL OS PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR TIL FREMVISNING AF VILLAEN ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232