Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Damstræde 3,

9560 Hadsund

Villa, 63 m2

Fuldskærm

Billig villa i Als!

Damstræde 3, 9560 Hadsund

Velkommen til Damstræde 3 i Als. Her får du en villa på 63 kvadratmeter, hvor der er mange muligheder og der er ingen grænser for hvad du kan lave på denne ejendom. Det er kort sagt muligheder for alt hvad hjertet begærer. Villaen er meget hyggeligt og ligger i rolige omgivelser, på en lukket villavej. Så du skal ikke være bekymret for børnene når de leger ude på vejen.

Villaen indeholder en fin lys entré/fordelingsgang, hvorfra du har adgang til alle rummene i villaen. Fra gangen er der adgang til et fint lyst køkken. Ligeledes er der adgang til villaens store stue, hvor der både er plads til en sofaafdeling, hvor man kan slappe af, samtidig med der også er spiseplads i stuen. Yderligere har man mulighed for at se ud i haven og følge med i hvad resten af familien laver, samtidig med at der også er udgang til villaens vestvendte terrasse. Her er der rig mulighed for at nyde eftermiddags og aftensolen, med en kold øl eller et glas vin, mens der er gang i grillen. I villaen finder man desuden et fint lyst badeværelse med muret bruseniche. Og slutteligt finder man et stort lyst soveværelse, hvor sælger har valgt at etablere en dobbeltseng samt en enkeltseng.

På ejendommen finder man desuden et fint anneks, hvor der er mulighed for sengeplads til 2 personer. Der er desuden et udhus/redskabsrum, hvor der er mulighed for at opbevare din plæneklipper og diverse haveredskaber.

Selve grunden byder på 489 kvadratmeter, og er primært udlagt til græs. Så det kræver hverken grønne fingre eller lang tid at vedligeholde græsplænen, så der er masser af tid til at hygge med familien.

Denne villa ligger i et godt kvarter med kort afstand til både skole, indkøb, slagter, fritidsaktiviteter, motionscenter. Selve Als by er en hyggelig landsby tæt på vandet. Fra Als er der kun 10 minutters kørsel til Hadsund, hvor man finder alle de butikker man har brug for, og samtidig har man kun 5 minutters kørsel til østkystens perle, nemlig Øster Hurup. Hvor det summer af liv, specielt om sommeren.

Lyder dette som en villa lige for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - Vi står klar til at vise boligen frem ALLE ugen 7 dage!!