Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Dallvej 64,

9230 Svenstrup J

Villa, 255 m2

Fuldskærm

Unik ejendom med muligheder.

Dallvej 64, 9230 Svenstrup J

Dallvej 64, 9230 Svenstrup er en unik ejendom, med sine 2 velindrettede længer, er der plads til håndværksmester, kontorlandskab, forretningslokale, lagerplads, og med stuehus, der kan indrettes privat med stor privatbolig - eller den kan ombygges til flere udlejningsboliger, der kan tilbygges hal, eller evt. udstykkes et par grunde på de 1,4 HA omkringliggende jord

Ejendommen der er alsidig, er beliggende tæt ved tilkørsel til E45, den ligger med sin i landlige idyl, kun 4 km fra det store indkøbscenter Aalborg City Syd, der rummer et stort indkøbs område, biografer og spisesteder.


Kun få minutters kørsel til Nordjyllands største indkøbscenter, ligger denne 3-længede nedlagte landejendom med 1,4 ha jord.

Ejendommen byder velkommen via en lille tilkørsel ind til den flotte anlagte gårdsplads, som ligger omkranset af boligen og 2 længer, hovedhuset på 256 m2 er i 2 plan. Stueplan byder velkommen i en stor entre, med adgang til badeværelse og værelse, og til et stort spisekøkken med viktualierum, fra køkkenet er der udgang til stor flisebelagt terrasse og have. Køkkenet er i direkte forbindelse med en stor stue, og der er yderligere 2 værelser i stueplan. 1.salen er i dag inddelt med 2 gode værelser, badeværelse samt en stor stue/multirum.

Stuehuset har fået ny el-installation og er hulmurisoleret, er isoleret i skunk og på loft.
Ejendommen har gennemgået en betydelig forvandling i de senere år.
Længe 1 er blevet isoleret og er indrettet med fyrrum og vaskerum, kaffestue, forretningslokale og gildestue/lokale til arrangementer. Varmekilderne i fyrrummet er energieffektiviseret med træpillefyr og fastbrændselsfyr, som kan omstilles til flydende energi.

Længe 2 er i vinkel med længe 1, bygningen er renoveret og med nye spær, men står ellers rå og klar til nye aktiviteter, her er bl.a. mulighed for værksted eller hestehold.
Begge længer har fået nyt tag og ny el-installation. Disse bygninger er på i alt 461 m2. Der er lagt ny kloakering. Ejendommen der er koblet på offentlig kloak, forsynes med vand fra egen boring.Taget på stuehuset er nyligt vurderet til at være et uforgængeligt tag.

Landsbyen Dall er i drift, her er erhverv og dagplejere, den ligger lunt mellem landsbyerne Dall Villaby, med børnehave og sports muligheder og Ferslev med skole og forskellige aktiviteter. Bussen kører direkte til hjertet af Aalborg, og videre til Aalborg Universitet, i hvilket område det nye Universitetshospital bygges.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666