Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Christiansgade 58,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 79 m2

Fuldskærm

Moderniseret 3V lejlighed i Aalborg City

Christiansgade 58, 9000 Aalborg

På Christiansgade 58 i det absolutte centrum af Aalborg finder I denne fine lejlighed, der med sin gode beliggenhed, stilrene æstetik og veldisponerede planløsning i form af blandt andet to rummelige stuer ikke kan undgå at vække begejstring. Velkommen til!

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra matriklen er I tilgodeset af korte afstande til alt, hvad hjertet begærer. Her er et bredt udvalg af caféer, barer og velrenommerede restauranter, og ligeledes ses et væld af specialforretninger. Banegården ligger blot få hundrede meter mod vest, og hvad angår hverdagens fornødenheder er distancerne tilsvarende overskuelige.

Ejendommen, hvor boligen er placeret på første sal, tager sig nydelig ud fra vejen, hvor den dekorerede facade præsenterer sig med markante gesimser og hvidpudsede detaljer rundt om vinduerne.

Lejligheden er moderniseret i nyere tid, og som I træder inden døre, fortsættes det fremmelige udtryk. Særligt i de to stuer, der ligger i åben forbindelse med hinanden, er stilen fuldendt. Lofterne er besmykket med stuk og rosetter, og gulvenes nuance spiller fornemt sammen med det rige lysindfald, der strømmer ad vinduerne. Det er muligt at etablere en altan der kan placerers stik syd med skønt kig udover de grønne arealer.

Fra entréen, der desuden tjener som fordelingsgang, er der således også adgang til det rummelige lyse køkken med alt i hårde hvidevarer. Skabselementerne er hensigtsmæssigt opstillet i en vinkelform, og sammesteds har man installeret vaskefaciliteterne. Badeværelset er pænt med hvide, kvadratiske klinker og separat bruseniche, og endelig afrundes planløsningen af et soveværelse mod ejerforeningens baggård.

Til lejligheden knytter sig endvidere fine fællesarealer i den grønne gård, hvor I kan invitere behageligt selskab på grillmad eller blot nyde en lun sensommer eftermiddag i fredelige omgivelser. Ejerforeningen har en sund økonomi og byder på lave fællesudgifter.

Ejerforeningen råder over flere parkeringspladser lejes efter lodtræknings blandt foreningens medlemmer og der medfølger et rummeligt kælderrum til lejligheden.

Interesseret? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666