Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Burholt 14,

9560 Hadsund

Villa, 126 m2

Fuldskærm

1-plansvilla med 4 værelser!

Burholt 14, 9560 Hadsund

God regulær rødstensvilla med eternittag og termovinduer. Pænt og velholdt murværk.

Beliggende i Burholt, med 5 minutters cykeltur til byen, med alt i indkøb. Det er det meget populære kvarter Holterne, som er stærkt eftertragtet af børnefamilierne, både p.g.a. de mange børn i alle aldre, der befinder sig i kvarteret og ikke mindst for den nemme og næsten uhindrede, sikre vej til skolen. Dog skal vi ikke glemme de store åbne grønne arealer, hvor børnene boltrer sig, spiller bold og leger med hinanden i alle aldre.

Således er der kun en kort køretur til alt hvad man behøver, af fritidsinteresser, skole, indkøb og til Mariager fjord ikke mindst.

Her får ordet "snus-fornuft" virkelig sin betydning. For hvis man køber en villa som denne, så behøver man ikke at flytte resten af livet, idet villaen passer til et ungt par, uden at være for stort. Når der kommer børn til verden, er der i dette hus plads til hele 3 af slagsen. Og når børnene "flyver fra reden", kan "de gamle" bare blive boende, for så har man et par ekstra rum, til at udleve de hobbies i, som man har tid til som pensionist!

Villaen INDEHOLDER: Entre / forgang med gulvtæppe og garderobe niche, med skydelåger for. Fordelingsgang med tæppe. Køkken med spiseplads og vinyl på gulvet. Bryggers- / baggang med lyst klinkegulv og god skabsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Pænt badeværelse med karbad, bruseniche og lyse opvarmede gulvklinker samt pænt bademøbel. Soveværelse med indbyggede skabe og gulvtæppe. Værelse med indbyggede skabe og gulvtæppe. Værelse med skab og gulvtæppe. Værelse med skab og gulvtæppe. Alle tæpper ligger ovenpå beton og er derfor ret nemme at skifte ud, hvis man ønsker sig en anden type gulvbelægning. Regulær opholdsstue med gulvtæppe og udgang til udestue.

Endvidere carport med redskabsrum, fritliggende redskabsrum samt drivhus.

HER ER KORT SAGT ET DEJLIGT PARCELHUS - SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!


Villaen er beliggende i Hadsund, som er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232