Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Brovej 12,

9510 Arden

Villa, 216 m2

Fuldskærm

Villa til den pladskrævende familie!

Brovej 12, 9510 Arden

Stor familievenlig villa, med rum til alle jeres planer. Med 6 gode værelser er det villaen der tilgodeser alle jeres behov, f.eks. dagpleje lokale, eller børneværelser til den sammenbragte familie. Haven indbyder til leg og udeliv, med terrasser og små solkroge. Der er plads til fodboldskamp og bålfest og når solen er gået ned over Rold skov, nydes sommerens aftner ved den udendørs pejs på den overdækkede terrasse.
Et skønt og roligt kvarter med cykelsti til skole og børnehave. Ideel beliggenhed for hestefolk og natur interesserede og tæt på al service.

Villaen indeholder i stueplan:

*) Entre med klinker på gulv og gulvvarme, her er skabe,
*) Badeværelse med klinker på gulv og gulvvarme, håndvask, toilet og bruseniche,
*) Lys og rummelig vinkelstue med spindeltrappe til 1. sal. Her er trægulv, brændeovn, hæve/skydedør til overdækket fliseterrasse og have. En af væggene fremtræder i mursten.
*) Spisekøkkenet er med et fast spisebord. Skabe og skuffer.
*) Bryggers/Bagindgang med klinker på gulv og gulvvarme. Her står de hårde hvidevarer, her er bord med håndvask og dør til indkørsel og dør direkte til køkkenet.
*) Stort værelse med dør til entre og lige overfor badeværelset. Ideelt som værelse til teenageren.

1. sal indeholder:
*) Repos med trappe ned til stueetagen.
*) Stort badeværelse fra 2011. Her er klinker på gulv og gulvvarme. Her er både bruseniche og badekar. Toilet og bord med 2 håndvaske.
*) Der er i alt 6 gode værelser på 1. sal. Det ene værelse er under modernisering og overtages af køber som det er.

Der er en garagebygning med et rum der for tiden bruges som værksted.
Der er desuden et skur og et brændeskur.

Stor, dejlig lukket have.

Alt i alt er villaen en god base for den aktive familie, som ønsker plads at boltre sig på, trygge omgivelser og central beliggenhed i forhold til de behov, familiens børn og voksne måtte have i hverdagen.

Arden ligger lige i sydkanten af Rold Skov med masser af flot natur. Her er masser af indkøbsmuligheder samt skole, børnehaver, dyrepark, naturlegeplads, rideskole, svømmehal, 2 idrætshaller, lægehus m.m. Fra togstationen er der hyppige afgange til såvel Aalborg som Randers og Aarhus. Motorvejen kan nåes på ca. 10 minutter, så også i bil er det nemt at komme mod både nord og syd.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Niels Peter Nørøxe

Ejendomsmægler MDE

niels@tom-pedersen.dk

40251113