Pris

595.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.457kr.


Borgervej 10,

9500 Hobro

Boliglandbrug, 132 m2

Fuldskærm

Spændende ejendom centralt i Oue by!

Borgervej 10, 9500 Hobro

Velkommen til Borgervej 10 i Oue!

Her finder vi denne nedlagte landejendom, opført i 1955. Ejendommen byder på 132 veludnyttede boligkvadratmeter, fordelt i to plan samt 72 kvadratmeter kælder. Desuden finder vi yderligere HELE 309 kvadratmeter gode og velpassede udbygninger på matriklen, i form af tidligere stald- og ladebygning. Sælger har benyttet bygningerne til både opbevaring og værksted. Men her er der et utal af muligheder! Om du vil benytte dem som værksted, bruge dem som gildesal eller noget helt tredje, det er helt op til din fantasi og dine behov?

Ejendommen er beliggende på en 4.728 kvadratmeter stor grund. Grunden har mange gode hyggekroge, og den kræver desuden ikke megen vedligeholdelse, da det meste af arealet er udlagt til græsplæne. Grunden grænser i baghaven direkte op til åbne marker. På det store areal er der evt. mulighed for udstykning af 1-2 grunde!

Villaen byder på en stor hall/entré, som fordeler til både overetagen og kælderen. Herfra har du ligeledes adgang til køkken, stue og badeværelse. Køkkenet er stort og lyst, og her kan du etablere en god spiseplads. Badeværelset er med badekar, lyse klinker og terrazzo gulv. Fra badeværelset går vi videre ind i den første af to stuer, som ligger i forlængelse af hinanden. Sælger har valgt at benytte den ene stue som spisestue, og den anden som opholds- og TV-stue. Der er i begge stuer god plads og dejligt lysindfald. Fra stuen er der god udsigt ud til haven igennem den fine udestue. Alt fremstår særdeles pænt og velpasset, og huset er overalt karakteriseret ved en særdeles god loftshøjde!

Førstesalen byder på repos, 3 gode værelser, samt 1 toilet. Det ene af værelserne er desuden med tilhørende egen altan.

Desuden kælder, med særskilt egen indgang. I kælderen finder du HELE 5 gode disponible rum. Her er der mange gode anvendelsesmuligheder, alt efter hvad hjertet begærer! Sælger har bl.a. benyttet et par af kælderrummene til fx vaskerum, og har faktisk også indrettet en lille hyggelig stue/kontor!

Vi finder Oue midt i mellem Hadsund og Hobro - nærmere bestemt kun 10 km. fra Hadsund og 14 km. fra Hobro, og der er populært sagt kun 12 minutter til og fra motorvejen! Oue er en meget velfungerende landsby, og som mange andre mindre byer er Oue karakteriseret ved et fantastisk sammenhold og et rigt og velfungerende foreningsliv. Her kan bl.a. nævnes: Idrætsforening, borgerforening, badmintonhal, motionscenter, brygger-laug, bogcafé samt udvalg, der løbende laver aktiviteter for børn! Sidst men ikke mindst befinder vi os her i et særdeles naturskønt område! Her kan man bl.a. via veje og stier i gåafstand nå så langt hen som til Barsbøl, Høllet og helt ned til Mariager Fjord v/Stinesminde, hvor fjorden kan nydes ved det gamle fiskerleje og den omkringliggende natur/skov!

Hvis denne ejendom lyder interessant for DIG, så SKYND DIG at bestille en fremvisning - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711